Güreş Federasyonunda Şeref Eroğlu dönemi


Gündem 10.11.2021 11:30:00 0
Güreş Federasyonunda Şeref Eroğlu dönemi

5ncisi gerçekleştirilen Güreş Federasyonu seçimlerinde Musa Aydın dönemi sona ererken, yeni başkan Şeref Eroğlu oldu.

ANKARA (İGFA) - Ankara Anadolu Hotels Termal Otel'de gerçekleştirilen 5. Güreş Federasyonu genel kurulunda 152 delegenin oyunu alan olimpiyat ikincisi dünya ve Avrupa şampiyonu eski Milli güreşçi Şeref Eroğlu başkan seçildi. 2015'ten bu yana başkanlık görevini yürüten Musa Aydın 107 oyda kalırken, bir oy geçersiz sayıldı.

Seçim sonrasında konuşma yapan çiçeği burnunda başkan Şeref Eroğlu, "Ata yadigarı güreşimiz çıtayı yükseltecek. Benim için kutsal bir görev olan federasyon başkanlığımda 'ben değil biz' diye hareket ederek başarılarla dolu bir dönem yürüteceğime dair söz veriyorum."ifadelerini kullandı.
 

 


 


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!