Gürespor çeyrek finalin kapısını araladı

TKBL Federasyon Kupası’nda Urla’nın ardından Tarsus Belediyesi’ni 73-43 mağlup eden Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor iki de iki yaparak çeyrek finalin kapısını araladı.


Gündem 28.09.2021 10:30:00 0
Gürespor çeyrek finalin kapısını araladı

BALIKESİR (İGFA) - Ankara’da düzenlenen Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) Federasyon Kupası’nda C Grubu’nda mücadele eden Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, Ankara Spor Salonu’nda karşılaştığı Tarsus Belediyesi’ni 73-43 mağlup etti. İki maçta iki galibiyet ile grup lideri olan Edremit temsilcisi çeyrek finale yükselebilmek büyük bir avantaj elde etti.

Federasyon Kupası’nın ilk maçında Urla Belediyesi’ni 66-63 mağlup eden Gürespor Tarsus karşısında da galibiyete farklı bir şekilde uzanmayı bildi. Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor Kulübü Başkanı M. Agah Ferhatoğlu ve yönetim kurulu üyeleri turnuvada yalnız bırakmadı.

Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor C Grubu üçüncü maçında 28 Eylül Salı günü Taha Akgül Spor Salonu’nda Uludağ Basket ile karşılaşacak.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor