Gürsu Kültür Merkezinin temeni atıldı

Bursanın Gürsu ilçe Belediyesi’nce hayata geçirilecek olan kültür merkezinin temeli düzenlenen törenle atıldı.


Gündem 26.04.2021 19:00:00 0
Gürsu Kültür Merkezinin temeni atıldı

BURSA (İGFA) - Bursanın Gürsu ilçesinin Kültür Merkezi’nin, pandemi süreci nedeniyle ertelenen temel atma töreni, pandemi kuralları kapsamında protokol mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Törende; AK Parti Bursa milletvekilleri Atilla Ödünç, Refik Özen ve Ahmet Kılıç, Gürsu Kaymakamı Naif Yavuz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, Yıldırım Belediye Başkan Vekili Selim Yolgeçen, Osmangazi Belediye Başkan Vekili Bülent Hamdi Cingil, meclis üyeleri, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, Gürsu Belediye personeli ve ilçe halkı da hazır bulundu.

Gürsunun gelişimi için sağlık, spor ve eğitim alanında yaptıkları hizmetlerden sonra kültür alanında da en önemli yatırımlardan birini gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Çağdaş kent kimliğiyle hızla büyümekte olan Gürsumuz’un en önemli ihtiyaçlarından biri olan kültür merkezi ihtiyacını da gidermiş oluyoruz. Hemşehrilerimiz için, Gürsumuz’un tarihinde, kültür harmanı olarak alışılagelmiş Zafer Meydanı’mızda hayata geçirdiğimiz kültür merkezimiz, günümüzün kültür harmanı olarak hemşehrilerimizin hizmetinde olacak" dedi.

Zafer Mahallesi Zafer Caddesi üzerinde, 2696 metrekare inşaat alanında, 570 metrekare taban alanı üzerinde, 4 katlı olarak oluşturulacak olan Gürsu Kültür Merkezi bünyesinde; 4 dükkan, 4 ofis, okuma salonu, 345 kişilik konferans salonu, kafeterya yer alacak. 

 


Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Başkan Yalçın; “İmkanlarımızı çocuklarımıza seferber ediyoruz” Başkan Yalçın; “İmkanlarımızı çocuklarımıza seferber ediyoruz”
Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı