Hacıbektaşoğlu ailesinden anlamlı ziyaretler

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu ile eşi Güney Hacıbektaşoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.


Gündem 8.03.2021 18:30:00 0
Hacıbektaşoğlu ailesinden anlamlı ziyaretler

SİİRT (İGFA) - Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 13 Şubat 2021 tarihinde Pençe Kartal-2 Harekât bölgesinde yer alan Garada, bölücü terör örgütü PKK tarafından alıkonularak, şehit edilen jandarma er Süleyman Sungur ‘un annesi Şirin Sungur’u konutunda ziyaret etti.

Ziyarette şehit annesi ve aile bireyleri ile sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, sorun ve taleplerini dinledi. Şehidin annesine bir buket çiçek ile çeşitli hediyeler takdim eden Vali eşi Güney Hacıbektaşoğlu, şehit annesinin Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Vatan, millet ve mukaddesat uğruna şehadete eren kahraman şehitlerimizin hepimizin gönlünde müstesna bir yeri olduğunu belirten Vali Hacıbektaşoğlu, “Aziz şehitlerimizin geride bıraktıkları aileleri bizlere emanettir. Bugün de şehit ailelerimizi yalnız bırakmamak, sorunlarını dinlemek ve yanlarında olmak için burdayız. Başta tüm şehit anneleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.

ENGELLİ ANNESİYLE BULUŞTULAR

Şehit aile ziyaretinin ardından Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki heyet, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün evde bakım hizmetinden yararlanan kendisi, eşi ve bir çocuğu engelli olan üç çocuk annesi Rahime Yardım’ı evinde ziyaret etti. Yardım ailesi ile yakından ilgilen Vali Hacıbektaşoğlu, Fedakâr anne Rahime Yardım ile bir süre sohbet ederek,  sorun ve taleplerini dinledi. Aileye nakdi yardımda bulunarak, Çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindekiler daha sonra girişimci Halime Timur’u konutunda ziyaret etti. Timur ailesi ile sohbet edip, çocukların eğitim durumları hakkında bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, ailenin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Aileye nakdi yardımda bulunarak, ailenin sorun ve ihtiyaçları ile ilgili bilgi aldı. Çocuklarla sohbet ederek, hediyeler verdi.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu’nun ziyaret programına,  İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Yıldız, Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Şefik Erden, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler  İl Müdürü Gökhan Marakçı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Aydın Şakar eşlik etti.

 


FRC Dünya Şampiyonası’nda Türkiye temsilcisi FRC Dünya Şampiyonası’nda Türkiye temsilcisi
İDSO çocuklar için çalacak İDSO çocuklar için çalacak
Viyana’da festival coşkusu Ahmet Şafak konseriyle zirve yaptı Viyana’da festival coşkusu Ahmet Şafak konseriyle zirve yaptı
Olimpiyatlar yolunda Milli Sporcular teknolojiyle desteklenecek Olimpiyatlar yolunda Milli Sporcular teknolojiyle desteklenecek
Talas Çanakkale Müzesi'nde rekor üstüne rekor Talas Çanakkale Müzesi'nde rekor üstüne rekor