Gündem

Gündem Haberleri

Hadise’den yeni tatil pozları


Gündem 24.07.2021 13:00:00 0
Hadise’den yeni tatil pozları

Oyuncu Kaan Yıldırımdan ayrıldıktan sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açan Hadise, tatiline devam ediyor. Keyifli anlarını paylaşmayı ihmal etmeyen şarkıcı, kumsal pozlarıyla adından söz ettirdi.

Kaan Yıldırım ile 1.5 yıllık ilişkisini noktalayan Hadise (35), kısa bir süre sonra iş insanı Mehmet Dinçerler (33) ile Bodrumda objektiflere yakalanmıştı.

MEKSİKA TATİLİ

Bayram tatili için Meksikaya gittikleri sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıkan taze aşıklar, soluğu gözde tatil beldesi Tulumda aldı.

KUMSAL POZLARI

Ünlü şarkıcı, tatilde sevgilisine poz verdi. Plajda objektif karşısına geçen Hadise, iddialı fotoğraflarını da Instagram hesabından peş peşe yayınladı. Fotoğrafları 500 binden fazla beğeni alan Hadise, paylaşımlarına güneş ve kalp emojisi koydu.

İş insanı Mehmet Dinçerler de konakladıkları otelin balkonundan Hadiseye sırtı dönük poz verdi.

PAYLAŞIMLARI ELE VERDİ

Öte yandan birkaç gün önce de Dinçerlerin Instagram hesabından paylaştığı hikayede, kahve fincanını tutan ojeli parmağın Hadise olduğu sosyal medyada dilden dile yayılmıştı.

Hadisenin, Kaan Yıldırımla sürpriz ayrılığı sonrası Mehmet Dinçerlerle aşk yaşadığı ileri sürülmüştü. Bodrum Türkbükünde plajda görüntülenen ikilinin mutlu halleri kameralara yansımıştı.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı