Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Enerji İş Sendikası Akdeniz Bölge Başkanı Rıdvan AYAZ'dan Bayram Mesajı


Gündem 23.05.2020 23:20:00 0
Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Enerji İş Sendikası Akdeniz Bölge Başkanı Rıdvan AYAZ

Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Enerji İş Sendikası Akdeniz Bölge Başkanı Rıdvan AYAZ Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam âleminin bayramını tebrik etti.
Enerji İş Sendikası Akdeniz Bölge Başkanı Rıdvan AYAZ mesajında şu ifadelere yer verdi: “11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayını geride bırakıyor olmanın burukluğunu yaşarken, Bayrama ulaşmış olmanın sevinci içindeyiz. Ülkemiz belki de ilk kez korona virüs salgını sebebiyle kalabalıklardan uzak, iftar ve sahurların sadece evlerde yapıldığı tedbirli ve kısıtlamalı bir ramazan ayı geçirdi.

Evlerimizde geçirmek zorunda kalacağımız bu bayramı, arzu ederdik ki, bayram namazı ile birlikte gülümseyen yüzler, sevinen kalpler, dualarda birleşen diller eşliğinde kutlayalım.
Ancak sorumluluklarımızın bilincinde, sosyal mesafenin gönül birlikteliğimize engel olmayacağını düşünerek, hem kendimizin hem de başkalarının hayatını tehlikeye atmamak için bu yıl özellikle yakın temas ile bayramlaşmaktan kaçınmalıyız. Hayatımıza sevgi, saygı, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece, sorumluluk bilinci içinde daha güzel günlere hep birlikte ulaşacağımıza da inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramının tüm insanlığı iyilikte, doğrulukta ve hayırda buluşturmasını, ülkemize ve tüm  İslam âlemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, nice bayramlara hep birlikte ulaşmak temennisiyle Ramazan Bayramınızı kutlarım.”

Vali Erin: Yağış sonrası barınakları inceledi Isparta Valisi Abdullah Erin, aşırı yağışların ardından Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde yürütülen iyileştirme çalışmalarını yerinde inceleyerek, özveriyle görev yapan personele teşekkür etti.
Hoyran’da Acı Son: Balık Tutarken Hayatını Kaybetti Isparta Eğirdir Gölü’nde balık tutmak için tekneyle açılan 64 yaşındaki Tevfik Elmas, dengesini kaybederek suya düştü. Ekiplerin çalışması sonucu Elmas’ın cansız bedenine ulaşıldı.
Vali Hulusi Şahin Kriz Masasında: Antalya’da Sel Seferberliği Yoğun yağış ve fırtınanın etkili olduğu Antalya’da taşkın riskine karşı tüm kurumlar alarma geçti.
SENA NUR AYDIN MİMARLIK OFİSİ HİZMETE AÇILDI Sena Nur Aydın Mimarlık Ofisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesilirken, çok sayıda davetli törene katıldı.
Memurlara yılda 2 kez ikramiye teklifi TBMM'de TBMM gündemine taşınan yeni bir kanun teklifi, devlet memurları için önemli bir ek gelir kapısı aralıyor. Kamu görevlilerine yılda iki kez, net asgari ücret tutarında "tatil ikramiyesi" verilmesini öngören düzenleme, yasalaşması h