Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Enerji İş Sendikası Akdeniz Bölge Başkanı Rıdvan AYAZ'dan Bayram Mesajı


Gündem 23.05.2020 23:20:00 0
Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Enerji İş Sendikası Akdeniz Bölge Başkanı Rıdvan AYAZ

Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Enerji İş Sendikası Akdeniz Bölge Başkanı Rıdvan AYAZ Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam âleminin bayramını tebrik etti.
Enerji İş Sendikası Akdeniz Bölge Başkanı Rıdvan AYAZ mesajında şu ifadelere yer verdi: “11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayını geride bırakıyor olmanın burukluğunu yaşarken, Bayrama ulaşmış olmanın sevinci içindeyiz. Ülkemiz belki de ilk kez korona virüs salgını sebebiyle kalabalıklardan uzak, iftar ve sahurların sadece evlerde yapıldığı tedbirli ve kısıtlamalı bir ramazan ayı geçirdi.

Evlerimizde geçirmek zorunda kalacağımız bu bayramı, arzu ederdik ki, bayram namazı ile birlikte gülümseyen yüzler, sevinen kalpler, dualarda birleşen diller eşliğinde kutlayalım.
Ancak sorumluluklarımızın bilincinde, sosyal mesafenin gönül birlikteliğimize engel olmayacağını düşünerek, hem kendimizin hem de başkalarının hayatını tehlikeye atmamak için bu yıl özellikle yakın temas ile bayramlaşmaktan kaçınmalıyız. Hayatımıza sevgi, saygı, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece, sorumluluk bilinci içinde daha güzel günlere hep birlikte ulaşacağımıza da inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramının tüm insanlığı iyilikte, doğrulukta ve hayırda buluşturmasını, ülkemize ve tüm  İslam âlemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, nice bayramlara hep birlikte ulaşmak temennisiyle Ramazan Bayramınızı kutlarım.”

Kaş-Kınık, Demre ve Kumluca İçin Don Uyarısı Antalya’nın Kaş-Kınık, Demre ve Kumluca ilçelerindeki üreticiler için de don uyarısı yapıldı.
Turgut’tan Yeni Nesil Oda Mesajı Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkan Adayı, Yaprak Tarım sahibi iş insanı Aladdin Ünal Turgut, seçim çalışmaları kapsamında sanayi ziyaretlerini sürdürüyor.
Dostluk yolu’nda hedefe yaklaşılıyor: Yüzde 65 tamamlandı Isparta–Burdur arasındaki en kısa güzergâh olacak Dostluk Yolu’nda çalışmaların yüzde 65’i tamamlandı. 2026’da bitirilmesi planlanan projeyle yol 21 kilometreden 14 kilometreye, ulaşım süresi ise 16 dakikadan 8 dakikaya düşecek.
Alacabel’de kar yağışı etkisini sürdürüyor: Kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı Alacabel’de etkisini sürdüren kar yağışıyla birlikte kar kalınlığı yer yer 30 santimetreye ulaştı. Yoğun tipi ve buzlanma nedeniyle ekipler yolu açık tutmak için aralıksız çalışırken, sürücüler zincir ve dikkatli olsunlar...
Gündüzalp: 2025 kayıp, 2026 umut BTB Başkanı Gündüzalp: “2025 tarım için kayıp yıl oldu, 2026 toparlanma süreci olacak”