Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Enerji İş Sendikası Akdeniz Bölge Başkanı Rıdvan AYAZ'dan Bayram Mesajı


Gündem 23.05.2020 23:20:00 0
Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Enerji İş Sendikası Akdeniz Bölge Başkanı Rıdvan AYAZ

Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Enerji İş Sendikası Akdeniz Bölge Başkanı Rıdvan AYAZ Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam âleminin bayramını tebrik etti.
Enerji İş Sendikası Akdeniz Bölge Başkanı Rıdvan AYAZ mesajında şu ifadelere yer verdi: “11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayını geride bırakıyor olmanın burukluğunu yaşarken, Bayrama ulaşmış olmanın sevinci içindeyiz. Ülkemiz belki de ilk kez korona virüs salgını sebebiyle kalabalıklardan uzak, iftar ve sahurların sadece evlerde yapıldığı tedbirli ve kısıtlamalı bir ramazan ayı geçirdi.

Evlerimizde geçirmek zorunda kalacağımız bu bayramı, arzu ederdik ki, bayram namazı ile birlikte gülümseyen yüzler, sevinen kalpler, dualarda birleşen diller eşliğinde kutlayalım.
Ancak sorumluluklarımızın bilincinde, sosyal mesafenin gönül birlikteliğimize engel olmayacağını düşünerek, hem kendimizin hem de başkalarının hayatını tehlikeye atmamak için bu yıl özellikle yakın temas ile bayramlaşmaktan kaçınmalıyız. Hayatımıza sevgi, saygı, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece, sorumluluk bilinci içinde daha güzel günlere hep birlikte ulaşacağımıza da inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramının tüm insanlığı iyilikte, doğrulukta ve hayırda buluşturmasını, ülkemize ve tüm  İslam âlemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, nice bayramlara hep birlikte ulaşmak temennisiyle Ramazan Bayramınızı kutlarım.”

Eski eş anlattı: Boşanmak için 2 milyon dolar teslim aldım Zeynep Kerimoğlu’nun ifadesine göre Gökhan Böcek, boşanma protokolü öncesi 2 milyon doları avukatlık ofisine çantalarla getirdi. İddialar iddianameye girdi.
AK Parti Burdur'dan esnaf odalarına 'Hayırlı Olsun' ziyareti Burdur’da AK Parti teşkilatı, güven tazeleyerek yeniden göreve seçilen Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlarını ziyaret etti.
Antalya’da Park Halindeki Minibüste Şüpheli Ölüm Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde yol kenarında park halinde bulunan kiralık minibüste 54 yaşındaki Kenan Yıldırım ölü bulundu; ölüm nedeni otopsiyle belirlenecek.
Toroslar’da Kış sertleşti: Yollar yeniden Kar altında Daha önce 1,5 metrelik karın eridiği Alanya–Taşkent hattında bu kez 1 metre güncel kar örtüsü oluştu. Son yağışlarla Toroslar’daki toplam kar miktarı 3 metreye yaklaştı.
Gökhan Böcek’in Eşinden Şok İddialar: “Kandırıldım” Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında hazırlanan iddianamede; aile içi WhatsApp yazışmaları, ses kayıtları ve MASAK raporları delil olarak yer aldı. Gökhan Böcek’in eşi Zuhal Böcek’in “kandır