Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Enerji İş Sendikası Akdeniz Bölge Başkanı Rıdvan AYAZ'dan Bayram Mesajı


Gündem 23.05.2020 23:20:00 0
Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Enerji İş Sendikası Akdeniz Bölge Başkanı Rıdvan AYAZ

Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Enerji İş Sendikası Akdeniz Bölge Başkanı Rıdvan AYAZ Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam âleminin bayramını tebrik etti.
Enerji İş Sendikası Akdeniz Bölge Başkanı Rıdvan AYAZ mesajında şu ifadelere yer verdi: “11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayını geride bırakıyor olmanın burukluğunu yaşarken, Bayrama ulaşmış olmanın sevinci içindeyiz. Ülkemiz belki de ilk kez korona virüs salgını sebebiyle kalabalıklardan uzak, iftar ve sahurların sadece evlerde yapıldığı tedbirli ve kısıtlamalı bir ramazan ayı geçirdi.

Evlerimizde geçirmek zorunda kalacağımız bu bayramı, arzu ederdik ki, bayram namazı ile birlikte gülümseyen yüzler, sevinen kalpler, dualarda birleşen diller eşliğinde kutlayalım.
Ancak sorumluluklarımızın bilincinde, sosyal mesafenin gönül birlikteliğimize engel olmayacağını düşünerek, hem kendimizin hem de başkalarının hayatını tehlikeye atmamak için bu yıl özellikle yakın temas ile bayramlaşmaktan kaçınmalıyız. Hayatımıza sevgi, saygı, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece, sorumluluk bilinci içinde daha güzel günlere hep birlikte ulaşacağımıza da inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramının tüm insanlığı iyilikte, doğrulukta ve hayırda buluşturmasını, ülkemize ve tüm  İslam âlemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, nice bayramlara hep birlikte ulaşmak temennisiyle Ramazan Bayramınızı kutlarım.”

Bozkırın gözü cerenler 770’e ulaştı Türkiye’nin en kıymetli endemik türlerinden biri olan Anadolu yaban koyunları, Konya’daki doğal yaşam alanlarında koruma altında çoğalmaya devam ediyor. Bir dönem yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan türün sayısı 770’e yüksel
Antalya'da istihbaratçı yalanıyla 3,5 milyonluk vurgun! Antalya’da kendilerini Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) görevlisi olarak tanıtan dolandırıcılara polis darbesi vuruldu. Bir vatandaşı yaklaşık 3 milyon 500 bin lira nakit para ve ziynet eşyasıyla dolandıran 3 şüpheli, düzenlenen o
TÜİK Verileri Dikkat Çekti: Isparta, Antalya ve Burdur Yaşam Maliyetinde Zirveye Yaklaştı TÜİK’in açıkladığı son fiyat düzeyi verileri, Akdeniz’in iç ve sahil hattında yer alan Isparta, Antalya ve Burdur’u Türkiye’nin en pahalı şehirleri arasına taşıdı.
Antalya’da İlginç Talep: Düğünlerde Para Saçılmasın Antalya’da bir vatandaş, Türk lirasının zarar gördüğü gerekçesiyle düğünlerde para saçılması ve iğneyle para takılmasının yasaklanmasını istedi.
Başkan Başdeğirmen: “Isparta Belediyesi Türkiye’ye örnek bir belediyedir” Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Muhasebe Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Etüd Proje Müdürlüğü, Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Hukuk