Gündem

Gündem Haberleri

HALİL DOĞAN KONYALTINA GİDİYOR


Gündem 28.06.2020 12:40:00 0
HALİL DOĞAN KONYALTINA GİDİYOR

Milli Eğitim Bakanlığı, İl/ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri Şube Müdürlerinin 2020 yılı yer değiştirme işlemleri süreci 15 Haziran Pazartesi günü itibariyle tercihler ile başladı. Bakanlık tarafından yayımlanan kılavuza göre de 26 Haziranda da sonuçlar açıklandı. Bu doğrultuda, Milli Eğitim Bakanlığında Şube Müdürleri camiasını rotasyon heyecan sardı. 2023 vizyonuna giden yolda, büyük sorumlulukları omuzlarında hisseden Şube müdürlerinin gözleri 26 Haziranda yani önceki gün Bakanlığın sonuçları açıklaması üzerinde odaklandı.


ŞUBE MÜDÜRLERİNE ROTASYON 


Bakanlıklar arasında en fazla personele sahip Milli Eğitim Bakanlığında mevzuat çerçevesinde belli şartlara haiz olarak yer değiştirme ‘Rotasyon’ yıllardır uygulanıyor.
 

ISPARTA’DA KİMLER GİTTİ? KİMLER GELDİ?


Bu doğrultuda, Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğünde de Şube Müdürlerinde yapılan rotasyon çerçevesinde değişiklikler yaşandı. Buna göre; Müdürlüğün sevilen Şube Müdürlerinden olan Halil Doğan Antalya – Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak, Muhammet Acun Denizli – Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak, Mehmet Emin Yalçın İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak ve Barış Kılıç Muğla – Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandılar.
Öte yandan, Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ise Afyonkarahisar’dan Osman Tekin ve Sandıklı İlçesinden Melek Aksu’nun Şube Müdürü olarak atandıkları öğrenildi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Keşan'da Deniz Zaferi kutlandı  Keşan'da Deniz Zaferi kutlandı 
New York Türkevi'nde unutulmaz iftar yemeği New York Türkevi'nde unutulmaz iftar yemeği
Karacabey’in çehresi değişiyor Karacabey’in çehresi değişiyor
Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza! Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza!