Gündem

Gündem Haberleri

HALKIN VALİSİ SALI PAZARINDA


Gündem 26.02.2020 15:41:00 0
HALKIN VALİSİ SALI PAZARINDA

Vali Hasan Şıldak, Salı Pazarı ve çevresinde ziyarette bulunarak, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Burdur'un yıllardır süre gelen bir geleneği olan, 

başta İl Merkezi ve köylerden gelen esnaf ve çiftçilerin en önemli gelir kaynaklarından biri olan Salı Pazarı Burdurda yaşayan vatandaşlara hizmet etmeye devam ediyor.

Başta meyve ve sebze olmak üzere balık, süt ürünleri vb. ihtiyaçların karşılandığı, İlimizin en büyük pazarına  ziyarette bulunan Vali Şıldak, esnaf ve alışveriş için pazarda bulunan vatandaşlarla sohbet ederek hayırlı alışverişler diledi.

Ziyaret süresince esnaf ve vatandaşların pozitif, samimi, güler yüzlü yaklaşımlarından duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Şıldak, sohbet ettiği esnaflardan pazarda satılan ürünlerin yetiştirildiği köy ve bölgelerle ilgili bilgi aldı.

Vali Şıldak'a ziyareti sırasında İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hasan Taşdemir eşlik etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü