Hamileler dikkat! İşte coronavirüse (Kovid-19) karşı alınması gereken önlemler...


Sağlık 21.03.2020 12:47:00 0
Hamileler dikkat! İşte coronavirüse (Kovid-19) karşı alınması gereken önlemler...

Çin'de ortaya çıkan coronavirüsten ölenlerin sayısı 10 bini aştı. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Gülseren Yücesoy, hassas grupta bulunan hamileleri uyardı.

Çin'de ortaya çıkan coronavirüsten ölenlerin sayısı 10 bini aştı. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Gülseren Yücesoy, hassas grupta bulunan hamileleri uyardı.

Dünya genelinde 32 hamilede tespit edilen Coronavirüsle ilgili tedavilerin devam ettiğini, henüz bir bebek veya anne ölümünün gerçekleşmediğini belirten Yücesoy, "Hastalığı gebelerde durumun genel popülasyondan farklı olmadığı düşünülmektedir. Gebelerin virüs için daha hassas grupta olduğu henüz bildirilmemiştir." dedi. Yücesoy, "Hamileler el ve kişisel temizliğe dikkat etmeli, toplu taşıma kullanmamalı, güneş ışığından yararlanmalı, hareketsiz kalmamalı, oda sık sık havalandırılmalı" diye konuştu.

“Engelleri Değil, Engelleyen Bakışı Aşacağız” Burdur Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajında engelli çiftçilere verdikleri desteği vurgulayarak, daha kapsayıcı bir tarım ortamı için çalışmaların sürdüğünü belirtti.
Burdur Karaseki köyü’nde muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelindi Burdur Bucak Kaymakamı Can Kazım Kuruca, köy muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelerek köyün genel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Faruk Daşdöner: “yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” Isparta Şoförler Odası Başkan Adayı Faruk Daşdöner, “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Değişimi ve gelişimi birlikte yapalım” diyerek meslektaşlarından destek istedi.
712 Hâkim, 492 Cumhuriyet Savcısı ve 147 İdari Hâkim Göreve Başladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün göreve başlayan 712 hâkim, 492 cumhuriyet savcısı ve 147 idari hâkimi tebrik ederek, kadınların kamu bürokrasisinde daha görünür hale geldiğini vurguladı.
Antalya temsilciliği, tecrübeli gazeteci Selami Şahin’e emanet TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Antalya İl Temsilciliğinin deneyimli gazeteci Selami Şahin liderliğinde çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı.