Hasankeyfte sahibinden kiralık kafe

Batmana bağlı Hasankeyf Kaymakamlığı, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılan kafe ve restaurantı 15 yıllığına kiraya verecek.


Gündem 3.02.2021 15:57:00 0
Hasankeyfte sahibinden kiralık kafe

BATMAN (İGFA) - Hasankeyf Kaymakamlıği tarafından yayımlanan ilana göre, Hasankeyf Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı tarafından Kültür Mahallesi 286 Ada 2 nolu parselin üzerinde yapılan 1 adet sosyal tesis (kafe, restoran) projesi, yap-işlet-devret modeli ile işletilmek üzere yıllık 120.000,00 TL karşılığında 15 yıllık kiraya verilecek.

İhale 15 Şubatta Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılacak.

Burdur’da Dikkat Çeken Rakamlar! Vali Bilgihan Uyardı Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, 112 Acil Çağrı Merkezi’nin asılsız ihbarlarla meşgul edilmemesi gerektiğini vurgulayarak, “112’yi aslına ve işlevine uygun kullanalım” çağrısında bulundu.
Kaş ve Batı Akdeniz İçin Kritik Uyarı: Sel, Hortum ve Dolu iski Meteoroloji değerlendirmelerine göre Perşembe sabah saatlerinden itibaren Batı Akdeniz ve Kıyı Ege’de kuvvetli sağanak etkili olacak. Kaş başta olmak üzere Antalya’nın batı ilçelerinde ani sel, su baskını ve hortum riski bulunuyor
AK Kadınlardan Zeynep Güneş’e Güçlü Destek AK Parti Kadın Kolları’nın “Köklerden Geleceğe” Çalıştayı sonrası, Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş’e yönelik sosyal medya paylaşımına tepkiler büyüdü.
Hafta Ortası Yağış, Hafta Sonu Bahar! Meteoroloji, yurt genelinde sağanak ve kuvvetli rüzgâr uyarısı yaptı. Antalya, Isparta ve Burdur’da Perşembe günü yağış beklenirken, Pazar günü sıcaklıklar artacak ve bahar havası etkili olacak.
Isparta elması İçin tarihi adım: Başkan Hüdai Şahin Mısır’dan müjdeyle döndü Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin, Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yalçın Kurucu ile birlikte Mısır’da düzenlenen üst düzey iş forumlarına katılarak bölge ekonomisi için kritik temaslarda bulundu.