"Hayat Sana Ne Anlatıyor" kitabına Kerem Fırtına ses verdi

Polonya merkezli sesli kitap uygulaması olan Audioteka, Çetin Çetintaşın münzevi kaleminden çıkan ve elementlerin mucizelerle doldu dünyasının kapılarını aralayan "Hayat Sana Ne Anlatıyor" eserine, oyuncu Kerem Fırtına sesiyle hayat verdi.


Gündem 10.03.2021 16:00:00 0

BURSA (İGFA) - Birbirinden özel yazarların kaleme aldığı kişisel gelişim kitaplarına ev sahipliği yapan Audioteka, yaşama yön veren bu seçkileri Türkiye’nin en önemli isimlerinin sesiyle meraklılarıyla buluşturuyor. Son olarak kategorisinin en çok dikkat çeken eserlerinden "Hayat Sana Ne Anlatıyor" kitabını arşivine, sahnelerin aranan yüzü Kerem Fırtına’nın seslendirmesiyle ekledi. Dinleyicileri mistik bir hayat yolculuğuna çıkaran kitapta, hayatta, ilişkilerde, aşkta, cinsellikte ve daha birçok konuda elementlerin rolüne dikkat çekiliyor. Türkiye’de ilk defa bir Brahmaçarya’nın (münzevi) kaleme aldığı bu kitap, hayatın alfabesinin toprak, ateş, su ve hava elementlerinde olduğunu söylüyor.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı