Hayati Yazıcı: Meral Akşener'in altılı masanın adayı olabileceği kanısındayım

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın altılı masanın adayı hakkındaki sözleri dikkat çekti. Kılıçdaroğlu'nun aday olma konusunda bir tırmanış içerisinde olduğunu belirten Yazıcı "Gözlemim Meral Akşener'in de aday olarak çıkabileceği yönünde"


Siyaset 14.10.2022 09:02:00 0
Hayati Yazıcı: Meral Akşener

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, A Haber canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Altılı masanın cumhurbaşkanı adayı belirleme sürecine ilişkin konuşan Yazıcı "Görünürde Sayın Kılıçdaroğlu, aday olma konusunda bir tırmanış içerisinde yürüyor. Bakalım kurullarında diğer arkadaşlar ne söyleyecek? Ama gözlemim Meral Akşener'in de aday olarak çıkabileceği yönünde. Akşener'in altılı masanın adayı olabileceği kanısındayım. Gözlemlerim bana bunu söyletiyor."dedi.

Erken seçim 

Cumhurbaşkanlığı seçiminin erkene çekilmesi ihtimaline ilişkin soru üzerine Yazıcı, seçimlerin 6 Nisan 2023'ten önceye alınmasının mümkün olmadığına işaret etti. Zaman zaman 14 Mayıs tarihinin dillendirildiğine dikkati çeken Yazıcı, "Bu da bir yakıştırma olarak söyleniyor, seçimler inşallah 18 Haziran tarihine denk düşüyor 24 Haziran’dan 1 hafta önce pazar günü, inşallah 18 Haziran’da seçimler yapılacak." dedi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı