Hayırsever aile iyilik için Uğraş verdi

Gerek yaptıkları hayırsever çalışmaları ile gerekse kendi iş sektöründe adlarından sıkça söz ettirmeye devam eden Uğraş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Uğraş ve eşi İlknur Uğraş yürüme engelli bir genç kadına akülü tekerlekli


Gündem 3.02.2021 15:58:00 0
Hayırsever aile iyilik için Uğraş verdi

Melek GÜRBÜZ  (AYDIN MAGAZİN)
Kuşadası Engelsiz Engellileri Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Sıtkı Sorguç, geçtiğimiz günlerde engelli üyesi Özden Mecan için Uğraş Ailesinden akülü tekerlekli sandalye talebinde bulunmuştu.

Uğraş Ailesi kendilerinden akülü tekerlekli sandalye talep eden Kuşadası Engelsiz Engellileri Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Sıtkı Sorguç’u kırmayıp isteğini yerine getirdi.

Uğraş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği önünde Kuşadası Engelsiz Engellileri Yaşatma Derneği Başkanı Sornuç aracılığı ile ihtiyaç sahibi engelli Özden Mecan’a akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

UĞRAŞ AİLESİ’NİN BAĞIŞI BİR GENÇ KADINI YAŞAMA BAĞLADI

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde uzman kadrosu, teknolojik alt yapısı, donanımı, güler yüzlü ekibi ve insana bir ‘diş kliniği’nde olduğunu unutturan sıcacık ortamıyla hizmet veren Uğraş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği işletmecilerinin bu anlamlı bağışı ilçede takdir topladı.

Kuşadası Engelsiz Engellileri Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Sıtkı Sorguç, derneklerine yapılan bağışların yerlerine ulaştığını belirtti. İlçe halkının ve hayırseverlerin kendilerine bağış yaparak  birçok engelli vatandaşın yardımına koşacaklarını kaydeden Sorguç "Ne kadar çok bağış yapılırsa daha da çok ihtiyaç sahibine engelli vatandaşlarımıza ulaşırız" dedi.

Tekerlekli sandalyesine kavuşan Özden Mecan ise, Kuşadası Engelsiz Engellileri Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Sıtkı Sorguç başta olmak üzere kendisine destek olan Uğraş çiftine çok teşekkür etti.

Hayırsever Uğraş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Uğraş ve eşi İlknur Uğraş da, hayatın dayanışma ile anlamlandığını vurgulayarak, tüm vatandaşlara daha duyarlı olma çağrısında bulundu.

 

 


Geleceğin yazarları Mardin’i keşfediyor Geleceğin yazarları Mardin’i keşfediyor
Edirne'de 7 terörist yakalandı! Edirne'de 7 terörist yakalandı!
Geleceğin teknoloji liderleri ödüllendirildi Geleceğin teknoloji liderleri ödüllendirildi
Bakanlık ve ile Büyükşehir Belediyesi’nden Erciyes’te ağaçlandırma töreni Bakanlık ve ile Büyükşehir Belediyesi’nden Erciyes’te ağaçlandırma töreni
BUÜ’de Kariyer Fuarı hazırlıkları sürüyor BUÜ’de Kariyer Fuarı hazırlıkları sürüyor