HAYVANSEVERLERDEN VELİ GÖK’E TEŞEKKÜR


Gündem 2.07.2020 21:18:00 0
HAYVANSEVERLERDEN VELİ GÖK’E TEŞEKKÜR

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün  talimatlarıyla  sokak hayvanlarını kısırlaştırma ünitesi geçtiğimiz günlerde ilçede hizmete girmişti. Bu haberi duyan hayvansever vatandaşlar ve hayvan koruma dernekleri memnuniyetlerini dile getirmeye devam ediyor.


Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ü makamında ziyaret eden Isparta Hayvan Koruma Derneği Başkanı Aynur GÜL, beraberinde dernek üyeleri  Adem DİLEK YURTLU, Saadet KAYMAK,  Hüseyin USTA memnuniyetlerini ve mutluluklarını dile getirdiler.


Isparta Hayvan Koruma Derneği Başkanı Aynur GÜL, ‘Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK ‘Hayvan Kısırlaştırma Ünitesi’ni hizmete açarak bizleri ne kadar mutlu ettiğini anlatamayız. Yıllarca mücadele verdik nihayet Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK sesimize kulak verdi ve zaten projeleri arasında bulunan bu merkezi hizmete açtı.  Eğirdir’in bizim sesimizi duyan, dinleyen ve  anlayan bir belediye başkanı olduğu için ayrıca mutluyuz, başkan beyle bundan sonra ne gibi çalışmalar yapacağımızın ayrıntılarını konuştuk, amacımız Eğirdir’de antik hayvan koruma  ve  hayvan sevgisi ile ilgili çalışmalar yapmak. Eğirdir Belediye Başkanı Sayın Veli GÖK’ün bu önem arz eden üniteyi Eğirdir’de hizmete açması diliyoruz ki diğer ilçelerede örnek olur, amacımız Isparta’nın bütün ilçelerinde ‘Hayvan Kısırlaştırma Ünite’lerinin açılması ve bölgede artık eziyet gören bir tane hayvanın kalmaması. Bugün buraya Eğirdir Belediye Başkanı Sayın Veli GÖK’e teşekkür etmek için geldik, çok mutluyuz Allah Başkandan razı olsun” ifadelerini kullandı.

Antalya’da sert rüzgârlar Antalya'da etkili olan yoğun sis ve kuvvetli rüzgar, kent genelinde hayatı olumsuz etkiledi. Özellikle yüksek kesimlerde görüş mesafesi yer yer sıfıra düşerken, hızı saatte 40 kilometreyi bulan rüzgar nedeniyle vatandaşlar ayakta
Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Çay, TİMBİR Yönetim Kurulu Toplantısının onur konuğu oldu Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), Şanlıurfa’da yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Abdülkadir Çay onur konuğu olarak katıldı.
COP31 iklim zirvesi’nin kalbi Antalya’da atacak Bakan Murat Kurum, COP31 İklim Zirvesi’nin Antalya’da yapılacağını açıklarken, sosyal konut projesi kapsamında 13 bin 213 yuvayla bugünün kazananının Antalya olduğunu duyurdu.
Sulama havuzu 12 yaşındaki çocuğa mezar oldu Antalya Korkuteli ilçesi Bayat Mahallesi’nde Acı Kayıp: Sulama Havuzu 12 Yaşındaki Çocuğa Mezar Oldu
“Eğirdir’den bir damla su almayacağız” Aksu’dan Isparta’ya içme suyu sağlanmasıyla birlikte Eğirdir Gölü’nden alınan yıllık 13 milyon metreküp suyun tamamen gölde kalacağını açıklayan Vali Erin, “Eğirdir’den bir damla su almayacağız” dedi.