HAYVANSEVERLERDEN VELİ GÖK’E TEŞEKKÜR


Gündem 2.07.2020 21:18:00 0
HAYVANSEVERLERDEN VELİ GÖK’E TEŞEKKÜR

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün  talimatlarıyla  sokak hayvanlarını kısırlaştırma ünitesi geçtiğimiz günlerde ilçede hizmete girmişti. Bu haberi duyan hayvansever vatandaşlar ve hayvan koruma dernekleri memnuniyetlerini dile getirmeye devam ediyor.


Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ü makamında ziyaret eden Isparta Hayvan Koruma Derneği Başkanı Aynur GÜL, beraberinde dernek üyeleri  Adem DİLEK YURTLU, Saadet KAYMAK,  Hüseyin USTA memnuniyetlerini ve mutluluklarını dile getirdiler.


Isparta Hayvan Koruma Derneği Başkanı Aynur GÜL, ‘Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK ‘Hayvan Kısırlaştırma Ünitesi’ni hizmete açarak bizleri ne kadar mutlu ettiğini anlatamayız. Yıllarca mücadele verdik nihayet Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK sesimize kulak verdi ve zaten projeleri arasında bulunan bu merkezi hizmete açtı.  Eğirdir’in bizim sesimizi duyan, dinleyen ve  anlayan bir belediye başkanı olduğu için ayrıca mutluyuz, başkan beyle bundan sonra ne gibi çalışmalar yapacağımızın ayrıntılarını konuştuk, amacımız Eğirdir’de antik hayvan koruma  ve  hayvan sevgisi ile ilgili çalışmalar yapmak. Eğirdir Belediye Başkanı Sayın Veli GÖK’ün bu önem arz eden üniteyi Eğirdir’de hizmete açması diliyoruz ki diğer ilçelerede örnek olur, amacımız Isparta’nın bütün ilçelerinde ‘Hayvan Kısırlaştırma Ünite’lerinin açılması ve bölgede artık eziyet gören bir tane hayvanın kalmaması. Bugün buraya Eğirdir Belediye Başkanı Sayın Veli GÖK’e teşekkür etmek için geldik, çok mutluyuz Allah Başkandan razı olsun” ifadelerini kullandı.

ISPARTA MEYDAN AVM RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR Isparta Meydan AVM’den Alışveriş Farkı ve Bayram Kutlaması
Mehmet Ali Alkan- Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve AESOB Başkan Adayı Mehmet Ali Alkan- Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve AESOB Başkan Adayı
Türel’den Böcek’e: “Geçmişinle Çelişiyorsun” Menderes Türel, Muhittin Böcek’in geçmiş açıklamaları ile mahkeme ifadeleri arasında çelişki olduğunu savunarak, “Açıklanamaz servet yalanla gizlenemez” dedi.
Antalya’da bayram tedbirleri zirvede: Binlerce personel sahada Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte Antalya’da güvenlik ve trafik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. 23 Mart’a kadar sürecek uygulamalarda binlerce personel görev yapacak.
AK Parti Antalya’da Bayramlaşma Programına Yoğun İlgi AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nın bayramlaşma programında Ali Çetin ev sahipliğinde partililer buluştu; Recep Tayyip Erdoğan’ın Mehmet Nuri Ersoy aracılığıyla telefonla katıldığı programda birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı