HAYVANSEVERLERDEN VELİ GÖK’E TEŞEKKÜR


Gündem 2.07.2020 21:18:00 0
HAYVANSEVERLERDEN VELİ GÖK’E TEŞEKKÜR

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün  talimatlarıyla  sokak hayvanlarını kısırlaştırma ünitesi geçtiğimiz günlerde ilçede hizmete girmişti. Bu haberi duyan hayvansever vatandaşlar ve hayvan koruma dernekleri memnuniyetlerini dile getirmeye devam ediyor.


Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ü makamında ziyaret eden Isparta Hayvan Koruma Derneği Başkanı Aynur GÜL, beraberinde dernek üyeleri  Adem DİLEK YURTLU, Saadet KAYMAK,  Hüseyin USTA memnuniyetlerini ve mutluluklarını dile getirdiler.


Isparta Hayvan Koruma Derneği Başkanı Aynur GÜL, ‘Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK ‘Hayvan Kısırlaştırma Ünitesi’ni hizmete açarak bizleri ne kadar mutlu ettiğini anlatamayız. Yıllarca mücadele verdik nihayet Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK sesimize kulak verdi ve zaten projeleri arasında bulunan bu merkezi hizmete açtı.  Eğirdir’in bizim sesimizi duyan, dinleyen ve  anlayan bir belediye başkanı olduğu için ayrıca mutluyuz, başkan beyle bundan sonra ne gibi çalışmalar yapacağımızın ayrıntılarını konuştuk, amacımız Eğirdir’de antik hayvan koruma  ve  hayvan sevgisi ile ilgili çalışmalar yapmak. Eğirdir Belediye Başkanı Sayın Veli GÖK’ün bu önem arz eden üniteyi Eğirdir’de hizmete açması diliyoruz ki diğer ilçelerede örnek olur, amacımız Isparta’nın bütün ilçelerinde ‘Hayvan Kısırlaştırma Ünite’lerinin açılması ve bölgede artık eziyet gören bir tane hayvanın kalmaması. Bugün buraya Eğirdir Belediye Başkanı Sayın Veli GÖK’e teşekkür etmek için geldik, çok mutluyuz Allah Başkandan razı olsun” ifadelerini kullandı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü