Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati geliyor


Gündem 28.06.2021 20:07:00 0
Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati geliyor

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati, Perşembe günü Isparta’ya geliyor.

Isparta’daki iş insanları ile Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ekonomi Kampüsünde bir araya gelecek olan Bakan Yardımcısı Nebati, kentin ekonomiye ilişkin sorunlarını dinleyecek.

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati Isparta’ya geliyor. Perşembe günü ilimizde olacak olan Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nebati, Isparta’da ekonomiye değer katan iş insanları ile bir araya gelecek.

Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, Saat 11.00’da Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Ekonomi Kampüsünde gerçekleştirilecek olan toplantıda kentin ekonomiye ilişkin sorunlarını dinleyecek. Bakan Yardımcısı Nebati başkanlığında gerçekleştirilecek olan ekonomi sektör toplantısında ihracatta yaşanan sıkıntılarda gündeme gelecek.

ITSO’nun ev sahipliğinde yapılacak olan toplantıda Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, iş insanlarını tek tek dinlemesi bekleniyor


Mahmut Arıkan bu sefer de tüm partilere çağrıda bulundu: “Gönül Rahatlığıyla…” Mahmut Arıkan bu sefer de tüm partilere çağrıda bulundu: “Gönül Rahatlığıyla…”
Milletvekili Kılıç: "Oylarınızı AK Parti’den yana kullanın" Milletvekili Kılıç: "Oylarınızı AK Parti’den yana kullanın"
Doğal gripsavar: Sirke! Doğal gripsavar: Sirke!
Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları
Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi