Helikopterle uçma hayali gerçek oldu


Gündem 19.07.2021 16:00:00 0
Helikopterle uçma hayali gerçek oldu

Kalbinde kitle bulunan ve Ağustos ayı içerisinde ameliyatı gerçekleştirilecek olan 8 yaşındaki Ali Güler’in 16 yaşındaki ağabeyi tarafından CİMER’e yapılan ve Manisa Valiliğine yönlendirilen başvuru üzerine, Ali’nin helikopterle uçma hayali gerçek oldu.

MANİSA (İGFA) - 8 yaşındaki Ali’nin doktorlarından helikopter ile uçuşunda sakınca bulunmadığına dair alınan rapor sonrasında Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, minik Ali’nin helikoptere binme hayalinin gerçekleştirilmesini istedi. 16 yaşındaki ağabeyi kardeşinin uçma hayalini gerçekleştirmek için CİMER’e talep oluşturdu.

Manisa Valiliğine yönlendiren talep sonrasında Vali Yaşar Karadeniz, doktorlarından sağlık yönünden sakınca olmadığına dair rapor alınan Ali Güler’in bu isteğinin gerçekleştirilmesi yönünde talimat verdi.
8 yaşındaki Ali Güler ve annesi Hatice Güler, Manisa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan havadan denetim faaliyetinde askeri personelle birlikte helikoptere bindirilerek, en büyük isteği helikopterle uçmak olan Ali’nin hayali gerçekleştirildi.

Uçuş sonrasında Manisa İl Jandarma Komutanlığında bir süre misafir edilen Ali Güler ve ailesi, hayalinin gerçekleştirilmesinde emeği geçen, Cumhurbaşkanlığına, Manisa Valiliğine ve İl Jandarma Komutanlığına teşekkür etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Ece Seçkin sınırlarını aştı! Ece Seçkin sınırlarını aştı!
'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak 'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak