HEM ÖĞRENCİ HEM YURT SAHİPLERİ MAĞDUR OLMASIN


Gündem 24.03.2020 23:59:00 0
HEM ÖĞRENCİ HEM YURT SAHİPLERİ MAĞDUR OLMASIN

Coronavirüs sebebi ile üniversiteler tatil edildi. Yurtlar boş kaldı. Öğrenciler memleketine döndü. Bir yandan öğrenciler, boş kaldığı sürece ücret ödemeyelim derken, yurt sahiplerini de düşünmek gerek. Bu konunun her iki tarafı da mağdur etmeden çözülmesi gerek.

SDÜ Öğrenci Konseyi Grubu, coronavirüs nedeniyle üniversitenin tatil edilmesinin ardından apart ve yurtların boş kaldığını ve bu sürede öğrencilerin ücret ödenememesi için sosyal medyada destek çalışması başlattı. +Ispartaöğrencinesahipçık başlığı ile sosyal medyada destek çalışması başlatan öğrenciler konu ile ilgili TBMM Başkanvekili ve AK PARTİ Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’ten de destek istediler. Bilgiç, bu isteği karşılıksız bırakmadı. Hem öğrencilerin hemde yurt işletmecilerinin mağdur olmamaları konusu ile yakından ilgileneceğini açıkladı. Öğrenciler, ve Yurt işletmecileri taleplerini değerlendiren Milletvekili Bilgiç’e teşekkür etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı
'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası 'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası
Protokol ile gaziler ve şehit yakınları iftarda buluştu Protokol ile gaziler ve şehit yakınları iftarda buluştu
İYİ Partili Sedat Kılınç: "Halkın sorunlarından uzaklar" İYİ Partili Sedat Kılınç: "Halkın sorunlarından uzaklar"