Gündem

Gündem Haberleri

HER EVİN BİR İMAJ'I OLMALI


Gündem 29.10.2021 20:11:00 0
HER EVİN BİR İMAJ

HER EVİN BİR İMAJ'I OLMALI ÇÜNKÜ

  • Kaliteden asla ödün vermiyoruz.
  • İşimizi aşkla yapıyoruz.
  • Sizin sağlığınıza ve doğanın krounmasına önem veriyoruz.
  • Hijyenik ürünler kullanıyoruz.
  • Modellerimizi tasarlarken her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüğ sizlere öyle sunuyoruz.
  • Kendimize has tasarımlarımızı, canlı renklerle harmanlayarak farkımızı ortaya koyuyoruz.
  • Satış sonrası memnuniyetinizi garantiliyoruz.
  • Sizlere estetik ürünler sunuyoruz.
  • Müşterilerimizle güven ilişkisi kuruyoruz.
  • Evinize İMAJ katıyoruz..

İmaj Mobilya Hakkıında 

Ticari hayatımıza 1993 yılında ÖZKUTLU MOBİLYA adıyla girdiğimiz mobilya sektörüne kanepe koltuk üretimiyle başladık. Bu yıldan itibaren ihtiyaç ve beklentileri karşılamak amacıyla üretim kapasitemizi tırmak için 25000 m2 alana kurulu modern fabrikamızın kuruluşunu gerçekleştirdik.

Kurumsallaşma sürecimizin başlangıcı olarak İmaj markasını oluşturduk. Günümüzde fabrikamızda kanepe, koltuk, yatak ve baza üretimimizi gerçekleştirmekteyiz. Her geçen gün mobilya sektörünün moda olduğu günümüzde müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak amacıyla sürekli olarak ar-ge çalışmalarımıza devam ediyoruz.

İmaj markası altında uluslararası bayi ağı ve satış hacmiyle, kaliteli, estetik ve moda ürünlerimizle sektörde bulunduğumuz konumun haklı gururunu yaşamaktayız. Sektördeki yükselişini sağlam adımlarla gerçekleştiren imaj bundan sonraki hedeflerinde bayi ağını genişleterek daha fazla müşteriye ulaşmak ve İmaj markasının altında yatan güven ve kaliteyi daha geniş kesimlere tanıtmak istemektedir.

Kurumsallaşma sürecine verdiğimiz önem sayesinde ar-ge çalışmalarımıza hiç durmadan devam etmekteyiz. İnanıyoruz ki sektörde lider firmalar arasında olabilmek arge çalışmalarımızla mümkün olacaktır.

FABRİKA 1

 Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi 112 cd. No: 12 Isparta - Türkiye

FABRİKA 2


Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar