“Herkes İçin Ulusal Spor ve Sağlık Günleri” düzenlenecek


Spor 1.09.2020 14:02:00 0
“Herkes İçin Ulusal Spor ve Sağlık Günleri” düzenlenecek

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, HİS Federasyonu İl Temsilciliği ve yerel paydaşlarla birlikte 23 – 30 Eylül 2020 tarihleri arasında sportif etkinlikler organize edilecek.


23-30 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen Avrupa Spor Haftası etkinliklerine denk gelen bu süreçte çok sayıda farklı spor aktiviteleriyle her yaştan ve statüden bireyi bir araya getirerek hareket bilincini artırmak amaçlanıyor.
Yine proje kapsamında Türkiye’de yaş, cinsiyet ve etnik köken gözetmeksizin 83 milyon ülkemiz nüfusunun tamamının spor ve fiziksel aktivite ile bu projenin bir parçası olması hedefleniyor.
HİS Federasyonumuzun yayınlamış olduğu etkinlik takvimi gereği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, HİS Federasyonu İl Temsilciliği ve yerel paydaşlarla birlikte 23 – 30 Eylül 2020 tarihleri arasında sportif etkinlikler organize edilecek.
“BEACTIVE” ETKİNLİKLERİNİ DESTEKLE SERTİFİKANI AL! – PROJEYE DAHİL OL!
Herkes İçin Ulusal Spor ve Sağlık Günleri adı ile yapılacak olan “BeActive” etkinliklerini destekleyerek “Harekette Ben de Varım” diyebilir ve sertifikanızı alabilirsiniz.
Sertifikalarını alan katılımcılarımız sosyal medya platformları kişisel hesaplarından Sertifika görsellerini paylaşarak, sanal ortamda da bir hareketlilik sağlayıp projeye destek olabilirler.

Serik’te 12 adrese eş zamanlı baskın: 8 gözaltı Serik’te 12 adrese yapılan eş zamanlı baskında ruhsatsız silahlar ele geçirildi, 8 şüpheli gözaltına alındı; 3 şüphelinin aranması sürüyor.
Isparta’yı Sağanak Yağmur Teslim Aldı Meteoroloji’nin günlerdir uyardığı sağanak yağış Isparta genelinde etkili oldu; kent merkezi ve tüm ilçelerde yaşam olumsuz etkilendi.
ISPARTA’NIN 11 AYLIK İHRACATI 446 MİLYON DOLARI AŞTI Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan Kasım ayı ihracat verilerine göre, Isparta’nın ihracat performansı yükselişini sürdürdü. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Genel Sekreteri Ercüment Çeliköz, açıklanan rakamlar
Eğirdir Gölü'nde inceleme DEVLET Su İşleri (DSİ) Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ekinci, Sulama Daire Başkanı Oğuzhan Bektaş, DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan ve beraberindeki heyet, Eğirdir Gölü Su Eylem Planı kapsamındaki çalışmaları inceledi.
Isparta Kışa Hazırlanıyor: Tedbirler Masada Isparta Valisi Abdullah Erin, kar ve buzlanmaya karşı kurumların hazırlıklarını değerlendirdikleri koordinasyon toplantısını duyurdu.