Hisarcıklıoğlu'nun Baş Danışmanından Cumhurbaşkanımıza ve Hükümete Hakaret


Gündem 3.05.2020 01:11:00 0
Hisarcıklıoğlu

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun Baş Danışmanı Ekrem Kerem Oktay, skandal twitlere imza attı.

 

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun Baş Danışmanı Ekrem Kerem Oktay, attığı twitlerle Türkiye'nin koronavirüs elde ettiği başarıları küçümsemekle kalmadı üzerine hakaretler yağdırdı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan önce CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da 7 yıl danışmalığını yapan Oktay, tüm dünyadan övgü alan koronavirüs başarısıyla dalga geçen skandal twitlere imza attı. Haddini bilmeyen başdanışman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı da çirkin sözlerle eleştirdi.  

Ekrem Oktay'ın Rıfat Hisarcıklıoğlu'na çok yakın isimlerden birisi olduğu ve Hisarcıklıoğlu'nun her sayahatinde yanında bulunduğu biliyor. Öte yandan Oktay'ın maaşının 30 bin liradan fazla olduğu iddia ediliyor. 

İşte Oktay'ın o skandal twitleri;














Kadıköy’de kritik randevu: Fenerbahçe – Gaziantep FK Trendyol Süper Lig’in 27. hafta açılış maçı İstanbul’da oynanacak.
Süper Lig’de 27. hafta maçlarının hakemleri belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamayla, Süper Lig’in 27. haftasında görev yapacak hakemler duyuruldu.
Karabulut ilçe iftarlarının son durağında teşvikleri gündeme taşıdı İş insanı Yunus Karabulut’un ilçelerde düzenlediği iftar programlarının sonuncusu Atabey’de gerçekleştirildi.
Tarım müdürlüğünden Ramazan’da esnafa keyfe keder 50 Bin tl ceza tepkisi Isparta’da bir iş yerine yapılan denetimde, ürünlerde herhangi bir sorun bulunamamasına rağmen camdaki reklam broşürü gerekçe gösterilerek kesilen 50 bin TL’lik ceza esnafın tepkisini çekti.
Savcı Katırcı’ya HSK incelemesi Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin iftar programına katılarak tutuklu eski başkan Muhittin Böcek için yapılan duaya eşlik ettiği görüntülerle gündeme gelen Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Akif Katırcı hakkında Hakimler ve