Gündem

Gündem Haberleri

Hortumcular iş başında


Gündem 2.10.2019 12:24:00 0
Hortumcular iş başında

Sosyal medyada tepki çeken görüntüler! Ekrem İmamoğlu'nun "Her şey çok güzel olacak" vaadiyle geldiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde işçi kıyımları, adam kayırma, 3 maaş ikramiye, CHP teşkilatlarından CV gönderimi ile torpil gibi skandalların ardından bu kez de yakıt hırsızlığı skandalı patlak verdi.

BELEDİYE ARACINDAN KENDİ ARACINA YAKIT ÇALIYOR

Belediye çalışanları amatör kameralara yansıyan görüntülerde üzerinde İBB logosu bulunan hizmet kamyonundan şahsi araçlarına yakıt hortumlarken kayıtlara geçti. Belediye'nin yani vatandaşın parasıyla hizmet araçlarına alınan yakıtı şahsi araçlarına çeken şahıslar aracın kapılarını da açıp hortumu kamufle etmeye çalıştılar. İşte tepki çekecek o görüntüler;

Çocuk edebiyatı yazarı Kübra Nur İşcan, kitaplarını çocuklar için imzaladı Isparta Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Isparta Kitap Fuarı, dördüncü gününde çocukların yoğun katılımıyla devam etti. Fuar kapsamında çocuk kitapları yazarı Kübra Nur İşcan, okurlarıyla bir araya gelerek kitap imza günü ve sö
Ahıska Türkleri Aksu’ya yerleşiyor: Hayvancılık ve mobilya alanında yatırım yapacaklar Türkiye’nin farklı illerinde yaşayan Ahıska Türklerinden oluşan 100 kişilik aile, Isparta’nın Aksu ilçesinde satın aldıkları 100 dönümlük araziye yerleşerek hayvancılık ve mobilya sektöründe yatırım yapmaya hazırlanıyor.
Antalya’nın Aksu ilçesinde 3,8 büyüklüğünde deprem Antalya’nın Aksu ilçesinde 3,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin ardından olumsuz bir durum tespit edilmediğini bildirdi.
BOMKOM Isparta’da önleyici ve koruyucu mücadele genişliyor BAMKOM Koordinatörü Özlem Top, bağımlılıkla mücadelede yürütülen çalışmalar ve yeni dönem projelerini basın mensuplarıyla paylaştı. Eğitim, farkındalık ve sahada güçlü iş birliği vurgusu öne çıktı.
İbradı’da yerli malı haftası minik yüreklerle şenlendi İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen, Avni Erdoğan Anaokulu’nu ziyaret ederek Yerli Malı Haftası coşkusuna ortak oldu; miniklerin şiirleri, kahkahaları ve İbradı’ya özgü lezzetler etkinliğe renk kattı.