Hüdavendigar Osmangazi Camii Müştemilatı tamamlandı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Camiinin inşaatında incelemede bulundu. Hüdavendigar Mahallesinde oturan hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan cami, mimarisi, mermer, vitray, boya ve ahşap işçilikleri ile güzel bir görüntü oluş


Gündem 30.09.2021 14:30:00 0
Hüdavendigar Osmangazi Camii Müştemilatı tamamlandı

BURSA(İGFA)- Hüdavendigar Mahallesi'nde oturan hayırseverler tarafından yapımına 2 yıl önce başlanan camii içinde şadırvan, kafeterya ve müştemilat odaları yer alıyor. Caminin bina ve çevre düzenlemesine destek verdiklerini söyleyen  Başkan Dündar, “Temizlik, yol, park ve kaldırım gibi hizmetler, bizim için rutin işlerimiz oldu. Göreve geldiğimiz günden itibaren, Osmangazi’de vatandaşın ihtiyaç duyduğu her alanda hizmet ürettik. Gelen talepleri değerlendirip, kurum farkı gözetmeksizin 136 mahallemizin tamamına yatırım yaptık, yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Cami kısmında inşaatın tamamlandığını söyleyen Başkan Dündar, “Temelini geçtiğimiz günlerde attığımız ve içerisinde tuvaletleri, abdestlik, müştemilat depoları ve çay ocağının bulunacağı inşaatta çalışmalar devam ediyor. Cami kısmının inşaatında ise betonarme kısmı tamamlandı. Caminin tavan kısmındaki boyama işleri de tamamlandı. Mermer, ahşap doğrama ve boya gibi diğer ince işçilikleri devam ediyor. İnşaatla ilgili imalatlar tamamlandıktan sonra, camimiz için 550 metrekarelik bir bahçe düzenlemesi de yapacağız. Tamamlandığında Hüdavendigar Mahallemiz, mimarisi ile ahşap, mermer ve boyama işleri ile çok güzel camiye kavuşmuş olacak. Şimdiden mahallemize hayırlı olsun” dedi. 

 


Keşan Belediye Başkanı Özcan: “Hoş tablo devralmadık” Keşan Belediye Başkanı Özcan: “Hoş tablo devralmadık”
İzmit, 23 Nisan’da çocuk sesleriyle şenlenecek İzmit, 23 Nisan’da çocuk sesleriyle şenlenecek
Lezita'dan grev açıklaması Lezita'dan grev açıklaması
CHP’den yurt dışında örgütlenme atağı: Paris Birliği kuruldu! CHP’den yurt dışında örgütlenme atağı: Paris Birliği kuruldu!
Ali Jale'ye Miçotakis sürprizi Ali Jale'ye Miçotakis sürprizi