HUDER'DEN DİYARBAKIR ANNELERİNE DESTEK


Gündem 12.09.2019 15:37:00 0
HUDER
Hukuki Araştırmalar Derneği (HUDER) Isparta İl Temsilcisi Av. Mehmet Ali Ertuğrul, "Diyarbakır anneleri"nin HDP il binası önünde başlattığı oturma eylemine destek verdiklerini söyledi. Ertuğrul, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Terör örgütü tarafından kaçırılan çocuklar için başlatılan Analar Kıyamı, ülkemizin ve milletimizin geleceğine dair sevinc ve barış ümitlerini yeşertecek bir anlamı ve hakikatli bir sesi barındırıyor. Her türlü etkiden uzak, sadece ana yüreğinin gücünün sürdürülmesi konusunda tüm dualarımız ve desteklerimiz analarla beraberdir. Bu kendiliğinden oluşan inisiyatif böylece sürdürüldüğü takdirde umut adına, huzur adına ve toplumsal barış adına inanılmaz imkanlar ve fırsatlar sunacak bir eylemdir. Terör belasının ortaya koymuş olduğu tablo ve defedilmesi konusunda yapılan eksiklik ve yanlışlıkları da tarihin unutulmuş ama ibret alınacak sayfalarına gömecek bu hareketi destekliyor ve gönlümüzün adalet ve hakkaniyet dolu coşkuyla alkışlıyoruz.”

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü