İçişleri Bakanlığı'ndan sokağa çıkma yasağına ilişkin açıklama


Gündem 12.04.2020 12:16:00 0
İçişleri Bakanlığı

İçişleri Bakanlığı, 31 ilde sokağa çıkma yasağını ihlal eden 18 bin 770 kişi hakkında adli/idari işlem yapıldığını duyurdu.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "31 ilde toplam 63 milyon 640 bin vatandaşımız sokağa çıkma yasağı kapsamında evlerinde kalarak, karara yüksek oranda uyum sağlamıştır" denildi.

Bakanlığın açıklamasında, 31 ilde sokağa çıkma yasağını ihlal eden 18 bin 770 kişi hakkında adli/idari işlem yapıldığı bildirildi.

Rumeli Tatlıcısı’ndan Ramazan’a Lezzetli Başlangıç Isparta’nın gözde tatlıcısı Rumeli Tatlıcısı, tropikal meyveli ve orman meyveli güllaç çeşitleri başta olmak üzere özel tatlarıyla Ramazan ayına iddialı bir giriş yaptı.
Beyaz Ekmekte Yeni Dönem: En Az Yüzde 70 Tam Buğday Şartı Geliyor Tarım ve Orman Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı destekli kampanya kapsamında ekmekte yeni dönem başlıyor; üretimde en az yüzde 70 tam buğday unu kullanılması hedeflenirken uygulama önce kamu yemekhanelerinde başlayacak...
Burdur’luların Ankara Temasında İlk Durak Özçelik Köy-Koop Mali Genel Kurulu için Ankara’ya gelen Burdurlu muhtar ve kooperatif temsilcileri, AK Parti Burdur önceki dönem milletvekili Bayram Özçelik’i ziyaret etti.
İNŞAAT SEKTÖRÜNDE ORTAK HEDEF: STANDART UYGULAMA Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO), inşaat sektörünün tüm paydaşlarını bir masa etrafında buluşturmaya devam ediyor.
Başkan Meçikoğlu Çocuklarla Buluştu Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Burdur/Bucak TOBB Anaokulu’nda düzenlenen “Ramazan Sokağı” etkinliğinde öğrencilerle buluştu.