İçişlerinden eş zamanlı Sahil Rüzgarı!

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Eylül ayında 5 sözde üst düzey teröristin de aralarında bulunduğu 95 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Çataklı, 9 ilde eş zamanlı Sahil Rüzgarı operasyonlarını başlatıldığını açıkladı.


Gündem 5.10.2021 11:00:00 0
İçişlerinden eş zamanlı Sahil Rüzgarı!

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığı, aylık basın bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı tarafından yapılan bilgilendirme toplantısında "15 Nisan-1 Ekim tarihleri arasında ilkbahar-yaz operasyonlarında 4 kırmızı, 1mavi, 2 yeşil, 10 turuncu, 17 gri ve 8 liste dışı olmak üzere 39'ü sözde üst düzey toplam 127 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Yurt içindeki terörist sayısı bugün 189’un altına inmiştir" dedi.

Sabah saatlerinde 'Sahil Rüzgarı 2' operasyonlarına başladıklarını kaydeden Çataklı, 9 ilde eş zamanlı olarak yürütülecek ve 183 şahsa yönelik olarak yapılacağını kaydeden Çataklı, çalışma turizm hareketliliğinden faydalanmak isteyen suç örgütlerine yönelik olarak bu çalışma gerçekleştirilecek. Çataklı toplantıda ayrıca bakanlığın diğer faaliyetleriyle ilgili de basını bilgilendirdi.

 

https://twitter.com/TC_icisleri/status/1445279057755746307

"Hem Antalya hem Beşiktaş'taki cinayetin failleri hesap verecek" Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonrası ilk kez toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
ONUR ÇELİK: SİZE TAVSİYEM BOYUNUZDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIŞMAYIN!!! ONUR ÇELİK: SİZE TAVSİYEM BOYUNUZDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIŞMAYIN!!!
Ak Parti Isparta il Başkanlığı tarafından Senirkent olayı ile ilgili açıklama yapıldı Ak Parti Isparta il Başkanlığı tarafından Senirkent olayı ile ilgili açıklama yapıldı
"Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir" "Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir"
ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ