"İdlib'de ne işimiz var?" demek düşmanın yanında saf tutmaktır!


Gündem 29.02.2020 13:18:00 0
"İdlib'de ne işimiz var?" demek düşmanın yanında saf tutmaktır! Türkiye şehitlerine ağlıyor! İdlib'de eli kanlı Esad rejiminin yaptığı saldırıda 33 askerimiz şehit oldu. Bölgede son zamanlarda yaşananlar, İdlib'deki varlığımızın önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Konuyu bugünkü köşesine taşıyan Sabah Gazetesi yazarı Haşmet Babaoğlu, "Artık moral bozmak ve demokrasi kılıfı altında ikide bir "bizim orada ne işimiz var?" diye sorup durmak öyle ya da böyle düşmanın yanında saf tutmaktır." dedi. Günümüzde savaşlar ilan edilmiyor, adı konulmuyor... Bu bakımdan biz İdlib krizinde belki fazla kuralcı, diplomatik ve dürüst davrandık. Ama bitti.Şimdi savaş vakti...Ve herkes şunu bilmek zorunda: Artık moral bozmak ve demokrasi kılıfı altında ikide bir"bizim orada ne işimiz var?" diye sorup durmak öyle ya da böyle düşmanın yanında saf tutmaktır.
TİMBİR Şam temsilciliği açıldı! ülke sayısı 26’ya yükseldi Her geçen gün büyümeye devam eden TİMBİR heyeti, Şam’da temsilcilik açarak uluslararası yapılanmasını genişletti.
“Bir Ezgi İki Yürek” Konseri Isparta’da sanatseverlerle buluştu Isparta’da düzenlenen “Bir Ezgi İki Yürek” Türk Halk Müziği Konseri, iki farklı ilin öğrencilerini aynı sahnede buluşturarak sanat aracılığıyla kültürel birlikteliğin güçlü bir örneğini ortaya koydu.
Isparta'da Arıcılık kursu sertifika töreni gerçekleştirildi Isparta’da düzenlenen Arıcılık Kursu’nu başarıyla tamamlayan 22 kursiyer, 84 saatlik eğitim sonrası sertifikalarını aldı.
AK Parti Yalvaç İlçe Başkanlığı İçin 15 Aday Yarışıyor AK Parti Yalvaç İlçe Teşkilatı’nda ilçe başkanlığı için 15 ismin aday olması, ilçe siyasetinde geniş katılımlı ve yoğun rekabetin yaşandığı bir süreci beraberinde getirdi.
Müşterileri Yakından İlgilendiriyor Bankalar Birleşiyor Türkiye Varlık Fonu (TVF), kamu bünyesinde faaliyet gösteren katılım bankalarını tek bir merkezden yönetmek amacıyla kapsamlı bir birleşme süreci başlattı.