"İdlib'de ne işimiz var?" demek düşmanın yanında saf tutmaktır!


Gündem 29.02.2020 13:18:00 0
"İdlib'de ne işimiz var?" demek düşmanın yanında saf tutmaktır! Türkiye şehitlerine ağlıyor! İdlib'de eli kanlı Esad rejiminin yaptığı saldırıda 33 askerimiz şehit oldu. Bölgede son zamanlarda yaşananlar, İdlib'deki varlığımızın önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Konuyu bugünkü köşesine taşıyan Sabah Gazetesi yazarı Haşmet Babaoğlu, "Artık moral bozmak ve demokrasi kılıfı altında ikide bir "bizim orada ne işimiz var?" diye sorup durmak öyle ya da böyle düşmanın yanında saf tutmaktır." dedi. Günümüzde savaşlar ilan edilmiyor, adı konulmuyor... Bu bakımdan biz İdlib krizinde belki fazla kuralcı, diplomatik ve dürüst davrandık. Ama bitti.Şimdi savaş vakti...Ve herkes şunu bilmek zorunda: Artık moral bozmak ve demokrasi kılıfı altında ikide bir"bizim orada ne işimiz var?" diye sorup durmak öyle ya da böyle düşmanın yanında saf tutmaktır.
Keçiborlu’da Karla mücadele seferberliği: Ekipler 7/24 sahada Keçiborlu’da kar yağışının ardından belediye ekipleri yol temizleme çalışmalarını hızla başlatırken, Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak (Koca Yusuf) vatandaşların mağdur olmaması için ekiplerin 7/24 sahada görev yaptığını vurgula
Kar manzarası trafiği kilitledi: Kirazlıdere yolunda uzun araç kuyrukları Isparta’da akşam saatlerinde kar manzarasını görmek isteyen vatandaşların yoğun ilgisi Kirazlıdere yolunda uzun araç kuyruklarına neden olurken, trafik zaman zaman durma noktasına geldi.
Sekmen’den STK’lara destek mesajı Antalya’da Ormana Gençlik Derneği tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik kahvaltısına katılan İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen, dayanışma ve birlik mesajları verdi.
Vali Erin’den Bladeco’ya yatırım ziyareti Isparta Valisi Abdullah Erin, güneş paneli ve hızlı şarj istasyonu üretimi yapan Bladeco firmasını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar ve üretilen ürünler hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Serik’te zirai don nöbeti Serik’te gece sıcaklıklarının sıfırın altına düşmesiyle üreticiler, seralarda soba yakarak ürünlerini don tehlikesine karşı sabaha kadar korumaya çalıştı.