İDO ve BUDO seferlerine poyraz engeli!


Gündem 29.10.2021 18:30:00 0
İDO ve BUDO seferlerine poyraz engeli!

Bursanın Mudanya ilçesinden İstanbul ile deniz ulaşımını sağlayan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ile Bursa Büyükşehir Belediyesi şirketi BUDO, olumsuz hava koşuları dolayısıyla bugünkü akşam seferlerini iptal etti.

BURSA (İGFA) - Marmara Denizi'nde poyraz deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor. İptal seferleri BUDO ve İDO'nun internet sitesinden duyuruldu.

Buna göre İDO; Mudanya Güzelyalı'dan saat 19:30'daki Yenikapı-Kadıköy-Kabataş hattına yapacağı sefer ile İstanbul'da Kabataş-Kadıköy-Yenikapı'dan saat 19:30'da, Büyükçekmece-Avcılar'dan saat 19:45'te Bursa'ya yapacağı deniz ulaşımını olumsuz hava şartları dolayısıyla iptal etti.

BUDO'nun internet sitesinden alınan bilgiye göre; Mudanya'dan İstanbul'a saat 17:30 ve 19:30'da gerçekleştireceği seferler ile İstanbul'dan Bursa'ya saat 18:30 ve 20:00 saatlerinde yapılacak seferler iptal edildi.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı