İGC yönetiminden polislere çiğköfte ve tatlı ikramı

Adıyaman İnternet Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri "10 Nisan Polis Haftası" dolayısıyla görevi başında bulunan polislere tatlı ve çiğköfte ikramında bulundu.


Gündem 11.04.2021 09:00:00 0
İGC yönetiminden polislere çiğköfte ve tatlı ikramı
ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman İnternet Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erkan Duymaz, Hacı Mustafa Çeliker, Sercan Sakar, Burak Alkuş, Mehmet Toprak ve Selçuk Akbaş, Türk Polis Teşkilatı’nın 176. Kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Adıyaman- Gölbaşı-Çelikhan ve Kahta karayolu üzerinde emniyet ekiplerince oluşturulan uygulama noktasında görevli bulunan polisleri ziyaret ederek tatlı ve Adıyamana özgü olan çiğköfteden ikram etti. İGC Yönetim Kurulu üyeleri uygulama noktasında polislerin Türk Polis Teşkilatı’nın 176. Kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftasını kutlayarak bir süre polis ekipleri ile sohbet ederek çalışmalarında başarılar diledi. Adıyaman İnternet Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, ziyarette yaptığı açıklamasında dernek olarak her şartta gece gündüz mesai mefhumu gözetmeyen çalışan polislerin her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Polislere moral açısından Adıyaman yöresine özgü çiğköfte ve yanı sıra ağızlarının tatlanması için tatlı ikramında bulunduklarını kaydeden Akbilek, görevleri başında şehit olan kahraman polislere de Allah’tan rahmet dilerken, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yılını kutladı.

Muğla'da sosyal destekler yüzde 110 arttı Muğla'da sosyal destekler yüzde 110 arttı
AKOM'dan meteorolojiik uyarı AKOM'dan meteorolojiik uyarı
Turistik ilk sefere uğurlandı Turistik ilk sefere uğurlandı
Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Toplantısı sona erdi Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Toplantısı sona erdi
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret