İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'tan Antalya'ya sağlık yatırımı müjdesi

Bölgenin en büyük sağlık tesisi olan Antalya Şehir Hastanesi'nde sona yaklaşılırken, yeni sağlık yatırımı müjdelerini AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş verdi. Konyaaltı ilçesine 150 yataklı Devlet Hastanesi ile 50 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merk


Siyaset 27.10.2022 15:08:00 0
İl Başkanı İbrahim Ethem Taş
action="https://www.mygazete.com/" method="get">Konyaaltı ilçesindeki hastane sorunu çözüme kavuştu. İlçeye Sağlık Bakanlığı tarafından 150 yataklı, modern ve ihtiyacı karşılayacak devlet hastanesi yapımına başlanacak. 23 Kasım 2022 tarihinde ihalede edilecek hastanesi 500 gün içerisinde tamamlanacak. Bunun yanı sıra ilçeye bir başka ihtiyaç olan 50 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’de yapılacak.

SERİK’E DÖRT SAĞLIK YATIRIMI

Serik ilçesinde ihtiyaçları karşılayacak 4 adet yeni sağlık yatırımına başlanacak. Bu yatırımlar;  4 hekimli Aile Sağlığı Merkezi, Sağlıklı Hayat Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve İlçe Sağlık Müdürlüğü olacak. Bu yatırımların da ihalesi 23 Kasım 2022 tarihinde yapılacak olup 450 gün içerisinde tamamlanacak.

ANTALYA SAĞLIK ŞEHRİ OLDU

Sağlık yatırımları müjdelerini açıklayan AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş, Antalya'nın AK Parti iktidarı döneminde önemli bir sağlık şehri olduğunun altını çizdi. Başkan Taş, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizde sağlık alanında yaşanan devrime hepimiz şahit olduk. AK Parti iktidarından önce sağlık sistemi ve hastanelerin hali ortadayken AK Parti iktidarıyla birlikte vatandaşlarımız sağlık alanında aldığı hizmetler ortada. Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminde süper güç sayılan devletlerin düştüğü durum ortadayken devletimizin bu pandemiyi nasıl geçirdiğini vatandaşlarımıza verilen sağlık hizmetinde hiçbir aksaklığın yaşanmadığını gördük. Bu durum yapılan sağlık yatırımlarının doğruluğunu tekrardan bizlere gösterdi” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Konyaaltı ve Serik ilçelerinde çok önemli sağlık yatırımlarına başlanacağını açıklayan Başkan Taş, “Bu iki ilçemizin ihtiyacı olan yatırımların hayata geçirmenin mutluluğunu duyuyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy, Antalya Milletvekillerimiz Mustafa Köse, Tuba Vural Çokal, Kemal Çelik, Atay Uslu, İbrahim Aydın ve Senanur Çelik’e teşekkür ederim” diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Basketbolda Bursa derbisi heyecanı Basketbolda Bursa derbisi heyecanı
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak? Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi
Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı