İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan “12 Eylül” paylaşımı


Gündem 12.09.2022 09:30:00 0
İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan “12 Eylül” paylaşımı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 12 Eylülde olduğu gibi 15 Temmuzda da "Daha Güçlü Türkiye" için verdikleri mücadeleyi hedef alanların milleti durduramayacağını ifade etti.

ANKARA (İGFA) - İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiyenin tarihine "kara bir leke olarak geçen 12 Eylül 1980 darbesinin" üzerinden 42 yıl geçtiğini anımsattı.

Türkiyenin daha özgür ve daha demokratik bir ülke olma yolundaki ilerleyişinin sekteye uğratıldığına ve millet iradesinin ayaklar altına alındığına işaret eden İletişim Başkanı Altun, "Asırlardır bu topraklarda varoluş mücadelesi veren milletimiz 27 Mayıstan 28 Şubata kadar ihanetin her türlüsünü görmüş, büyük acılar yaşamış, 15 Temmuzda tarih sahnesindeki kutlu yürüyüşünü durdurmaya çalışanları destansı bir direnişle yenilgiye uğratmıştır. 12 Eylülde olduğu gibi 15 Temmuzda da Daha Güçlü Türkiye için verdiğimiz mücadeleyi hedef alanlar bilmedirler ki bu milleti durduramayacak, bizi yolumuzdan döndüremeyecekler. Milletimizle birlikte dimdik ayaktayız, milletimizin çelikleşmiş iradesinin yanındayız." ifadelerini kullandı.

Türkiyenin siyasi hayatını, barış ve istikrarını hedef alan tüm darbe, muhtıra ve antidemokratik müdahaleleri kınayan İletişim Başkanı Altun, millî iradeye sahip çıkan tüm şehitleri rahmet ve minnetle yad etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha Vali Aygöl müjdeyi verdi!  Yenipazar’a yeni bir gölet daha
Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi Hakan Karagöllü, Tokat sanayisinin sorunları yerinde dinledi
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Çayırova Belediyesi, Bornova deplasmanında Çayırova Belediyesi, Bornova deplasmanında