İletişim Başkanlığından videolu G20 Zirve paylaşımı


Gündem 31.10.2021 14:00:00 0
İletişim Başkanlığından videolu G20 Zirve paylaşımı

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğanın G20 Liderler Zirvesinde küresel zorlukları ele almak için yapıcı görüşmeler yaptığını ifade etti.

ANKARA (İGFA) - İletişim Başkanlığı, sosyal medyadan yaptığı videolu paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Roma'da yaptığı görüşmelerde, sorunların üstesinden gelmek için gelişmiş ekonomilerle az gelişmiş ülkeler arasındaki iş birliğinin öneminin altını çizdi.

Türkiye'nin, salgının sonuçlarına müdahalede üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu belirttiğine dikkati çekilen paylaşımda, Türkiye G20 Liderler Zirvesi’nde dayanışma ve iş birliğiyle, sürdürülebilir ve daha adil bir dünyanın mümkün olduğu mesajı güçlü bir şekilde vurgulandı.

Çok yakında kullanıma sunulacak yerli aşı programında önemli bir ilerleme kaydedileceği belirtilen paylaşımda ayrıca, küresel ekonomi küçülürken Türkiye ekonomisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliği sayesinde son üç çeyrekte kayda değer bir büyüme kaydettiği mesajı verildi.

 

https://twitter.com/iletisim/status/1454735383867142144

İzmit, 23 Nisan’da çocuk sesleriyle şenlenecek İzmit, 23 Nisan’da çocuk sesleriyle şenlenecek
Lezita'dan grev açıklaması Lezita'dan grev açıklaması
CHP’den yurt dışında örgütlenme atağı: Paris Birliği kuruldu! CHP’den yurt dışında örgütlenme atağı: Paris Birliği kuruldu!
Ali Jale'ye Miçotakis sürprizi Ali Jale'ye Miçotakis sürprizi
Uludağ İçecek ihracatın yıldızı oldu Uludağ İçecek ihracatın yıldızı oldu