İmamoğlu’ndan Beşiktaş’a şampiyonluk ziyareti


Gündem 22.05.2021 10:30:00 0
İmamoğlu’ndan Beşiktaş’a şampiyonluk ziyareti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Süper Ligi 2020/21 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş’a, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile birlikte tebrik ziyaretinde bulundu.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Süper Ligi 2020/21 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ne (BJK) tebrik ziyaretinde bulundu. İmamoğlu’na tebrik ziyaretinde Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da eşlik etti. BJK Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler, İmamoğlu’nu, Dolmabahçe’deki Vodafone Park Stadı’ndaki kulüp binası girişinde karşıladı.

Başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticilerle bir araya gelen Başkan İmamoğlu, “İşin ortalarında çok da iddialı gözükmeyen bir konumdayken Beşiktaş’ın şampiyon olması, bence altında bir disiplin hissettiriyor. O da iyi bir yönetim kabiliyeti, iyi bir teknik heyet ve sporcuların inanç tarafını toparlaması bana göre öyle bir artıyı getirdi ve şampiyonluğu Beşiktaş’a taşımış oldu” dedi. Başkan Çebi, ziyaretinden dolayı İmamoğlu’na teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Başkan İmamoğlu, Çebi’ye, özel basım Nutuk ile Tarihte İstanbul Haritaları ve Esir Şehirde Spor kitaplarını hediye etti. Çebi de İmamoğlu ve Akpolat’a, arkalarında isimlerinin yazılı olduğu 34 numaralı formalarını takdim etti.


Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak