İnci Token Bitci Kripto Borsasına çıkıyor


Gündem 14.11.2021 19:30:00 0
İnci Token Bitci Kripto Borsasına çıkıyor

Türkiye’nin en büyük yerli sosyal ağını oluşturan Uludağ Sözlük ve İnci Sözlük, güvenli ve kazançlı dijital para yatırımı yapmak isteyenler için İnci Token, 15 Kasım Pazartesi günü saat 15:00’te ön satışa çıkıyor.

BURSA (İGFA) -  Yakın zamanda günlük yaşamın da bir parçası olması beklenen token’lara, güçlü bir yerli alternatif Türkiye’den çıkıyor.

Uludağ Sözlük, İnci Sözlük ve İncicaps platformları için hayata geçirilen “İnci Token”; çok sayıda dünyaca ünlü takım ve organizasyon için token projeleri geliştiren Bitci Teknoloji altyapısıyla sunulacak.

10 milyon kişilik bir takipçi kitlesini elinde bulunduran İnci Sözlük, Uludağ Sözlük ve İncicaps’in ortak dijital para birimi İnci Token ile kullanıcılar pek çok alanda avantajlı işlemler yapma imkanına da kavuşacak. Sözlüklerde içerik öne çıkarma ve reklam verme gibi avantajlar İnci Token sahiplerine sunulmaya başlanacak. 

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen içerik siteleri arasında yer alan İnci Sözlük ve Uludağ Sözlük’te İnci Token’ı aktif olarak kullanmak bireysel ve kurumsal açıdan önemli avantajlar sağlayacak. Yakın gelecekte global olarak hayata geçirilecek merkeziyetsiz reklam ağı InciAds ve NFT bazlı incicaps.com ve CapsNFT.com projelerinin de resmi para birimi İnci Token olacak.

Dijital medya yatırımı yapanlar için İnci Token, son derece avantajlı bir kullanım alanı yaratacak. İnci Sözlük ve Uludağ Sözlük sitelerinde tercih edilen içeriklerin çok daha fazla kişiye ulaşması için İnci Token kullanılacak.

Toplamda 150 milyon adet basılacak olan İnci Token’ın, 35 milyon adedi 0,30 TL fiyatla Bitci Kripto Borsası üzerinden ön satışa çıkacak.


Mudanya Üniversitesine yeni bölümler açılıyor Mudanya Üniversitesine yeni bölümler açılıyor
'1000 Çiftçi 1000 Bereket'e altın ödül '1000 Çiftçi 1000 Bereket'e altın ödül
Malatya Kent Konseyi ‘Hamit Fendoğlu' Anısına Program düzenledi Malatya Kent Konseyi ‘Hamit Fendoğlu' Anısına Program düzenledi
'Yapay zeka destekli müze'ye öncülük edecek 'Yapay zeka destekli müze'ye öncülük edecek
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon