Gündem

Gündem Haberleri

İnegölde yeni yol açılıyor

İnegöl Belediyesi, Güllüdere Caddesi bölgesindeki fabrika alanlarına ulaşımı sağlamak için Cerrah Mahallesi Sanayi bölgesinde yeni yol açıyor.


Gündem 28.09.2021 16:00:00 0
İnegölde yeni yol açılıyor

BURSA(İGFA)-  Bursa'nın İnegöl ilçesinde yer alan Cerrah Mahallesi Kalburt Sanayi bölgesine yeni kurulan fabrikalara ulaşımı kolaylaştırmak için 1 kilometrelik yol açma çalışmaları başlatıldı. 

Yol çalışması ile ilgili açıklama yapan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Bugün Cerrah Mahallemizde Kalburt bölgesinde Güllüdere Caddesi üzerindeyiz. Planda yol olan ancak fiiliyatta açılmamış olan alanların biran önce yol olarak yapılaşmasını sağlamak üzere ekiplerimiz burada ciddi bir çalışma gerçekleştiriyorlar. Yaklaşık 1 kilometrelik alanda bu adanın açılarak kullanıma kazandırılmasıyla ilgili bir çalışmadır bu. İfade ettiğim gibi burası sanayi bölgesi. Artık yapılaşmanın da son noktasında bulunuyoruz. Binalar, fabrika inşaatları da bir taraftan yapılıyor. Bir taraftan da tabi sanayi içerisindeki girişler, çıkışlar ve bu ağın sağlıklı kullanılabilmesi adına plandaki son noktamız. İnşallah bu alanı biran önce arkadaşlarımız 10 gün gibi bir sürede hayata geçirerek burada çalışmayı kullanıma sunmuş olacaklar. Ben çalışmanın başta mahallemize, buradaki sanayicilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bizler de bugün muhtarımızla, çalışma arkadaşlarımızla buradaki çalışmayı yerinde görmüş olduk” dedi. 


Bursa Yenişehir'de Başkan Özel, haşareyle mücadeleye bizzat katıldı Bursa Yenişehir'de Başkan Özel, haşareyle mücadeleye bizzat katıldı
Çayırova'da Kitap Kahvelerde etkinlikler sürüyor Çayırova'da Kitap Kahvelerde etkinlikler sürüyor
Kayseri'de hobi bahçesi için 22 bini aşkın başvuru Kayseri'de hobi bahçesi için 22 bini aşkın başvuru
Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi
Bursa'da AK Partili belediye başkanlarından Başkan Bozbey'e toplu ziyaret Bursa'da AK Partili belediye başkanlarından Başkan Bozbey'e toplu ziyaret