İnegölspor Ali Kılıç ile anlaştı


Gündem 1.06.2021 15:00:00 0
İnegölspor Ali Kılıç ile anlaştı

İnegölspor, 2.Lig ekiplerinden Uşak Spor’dan orta saha oyuncusu Ali Kılıç ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

BURSA (İGFA) - İnegölspor Kulüp Tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Basın Sözcüsü Ozan Can, teknik direktörün verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ettiklerini kaydederken, "Kırklarelispor’dan stoper İbrahim Sürgülü, Kahramanmaraşspor’dan orta saha oyuncusu Erdem Koçal ve yine Kırklarelispor’dan defans oyuncusu Serkan Sözmen ile anlaşma sağlamıştık. Bugün de Uşak Spor’dan orta saha oyuncusu Ali Kılıç ile 2 yıllık anlaşma sağladık. Daha önce Kartalspor’da ve Gümüşhanespor’da 1’er sezon Afjet Afyonspor’da da 2 sezon şampiyonluk yaşadı. İnşallah bu sezonda bizimle birlikte şampiyonluk yaşayacak”

Ali Kılıç ise “İnegölspor’a geldiğim için çok mutluyum. İnegölspor ile hedefim şampiyonluk. İnşallah sezon sonu Allah nasip ederse şampiyon oluruz. Güzel ve büyük bir camiaya geldim. Çok mutlu olabileceğim bir yere geldim”ifadelerini kullandı.


Manisa'da kartlı sayaçtan mekanik sayaca geçerken ne yapmalı? Manisa'da kartlı sayaçtan mekanik sayaca geçerken ne yapmalı?
Bursa Teknik Üniversitesi Arama Konferansı’nın açılışı gerçekleşti Bursa Teknik Üniversitesi Arama Konferansı’nın açılışı gerçekleşti
“Manisa’nın tüm değerlerine sahip çıkacağız” “Manisa’nın tüm değerlerine sahip çıkacağız”
Bursa'dan TEKNOFEST'e rekor katılım Bursa'dan TEKNOFEST'e rekor katılım
Bursa İnegöl'ün trafiğine MODEF ayarı Bursa İnegöl'ün trafiğine MODEF ayarı