Gündem

Gündem Haberleri

İnegölsporda Hekimoğlu mesaisi

İnegölspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, 22 Nisan Perşembe günü saat 15.00’da deplasmanda karşılaşacakları Hekimoğlu Trabzon maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.


Gündem 19.04.2021 16:00:00 0
İnegölsporda Hekimoğlu mesaisi

BURSA (İGFA) - Misli.com 2nci Lig Beyaz Grupta mücadele eden İnegölspor, Hekimoğlu Trabzon maçı hazırlıklarını Mesudiye sahasında yaptığı çalışma ile sürdürdü.

Antrenman sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, hazırlıkları bitirmek üzere olduklarını vurguladı.

Ligde makas aralığının daralmaya başladığını açıklayan Şimşir, Alttaki 10 sıra ligde kalmak için mücadele içerisinde. Savaşıyoruz. Alttakilerle olan puan farkını koruyup, pozisyonumuzu sağlamlaştırmak için Hekimoğlu maçına gidiyoruz. İnşallah sonuçlarda bizim lehimize olur. Seydi ve Fatih’in cezaları var. Onların dışında sıkıntımız yok” diye konuştu.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.