İngiltere ile İtalya finalde karşılaşıyor


Gündem 11.07.2021 14:30:00 0
İngiltere ile İtalya finalde karşılaşıyor

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) finalinde turnuvanın namağlup ekipleri İtalya ile İngiltere karşı karşıya geliyor.

İngilterenin başkenti Londradaki Wembley Stadında Türkiye saati ile saat 22.00de başlayacak final maçını Hollandalı hakem Björn Kuipers yönetecek. Tarihinde ilk kez finalde mücadele edecek İtalya, 53 yıllık şampiyonluk özlemini bitirmeyi hedefliyor.

İtalya Teknik Direktörü Roberto Mancini, "İngilterenin arkasında bir stadyum dolusu taraftarı olacak; ancak finaller her zaman farklıdır. Biz sahada keyif alarak oynamaya odaklandık. Çünkü eğer sahadaki oyundan zevk alırsanız kazanan siz olursunuz" dedi.

İngiltere Teknik Direktörü Gareth Southgate de, "İtalyanın birkaç yıldır çok iyi ve formda bir takım olduğunu düşünüyorum; ancak şu an finalde olduğumuz gerçeğinin de tadını çıkarmamız gerekiyor. Çok iyi bir maç olacağına hiç şüphem yok. Sabırsızlıkla bekliyoruz" diye konuştu.


AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi
Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu
Resul Dindar konserinde izdiham Resul Dindar konserinde izdiham
Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu
Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı