İnovasyonun geleceği Türk Prysmian merceğinde

Türk Prysmian Kablo, “İnovasyon Günü” etkinliğine imza attı. Dijitalleşme, inovasyon ve sürdürülebilirlik alanlarının yakın merceğe alındığı etkinliğe yoğun katılım gösterildi.


Gündem 23.04.2021 14:00:00 0
İnovasyonun geleceği Türk Prysmian merceğinde

BURSA (İGFA) - Bursanın Mudanya ilçesinde faaliyet gösteren Prysmian Groupun Türkiye operasyonu Türk Prysmian Kablo, “İnovasyon Günü” etkinliği düzenledi. Kalite, bilgi birikimi, yenilikçi& verimli çözüm ve teknolojilere odaklanarak daha sürdürülebilir bir gelecek için yeni ürünler yaratmanın odak noktasında olduğu etkinlikte, dijital dönüşüm süreciyle beraber hızlanan inovasyon çalışmalarının sürdürülebilir geleceğe etkileri ele alındı. Şirketin A-Takımı yetkili satıcıları için özel olarak düzenlediği etkinlikte “Sürdürülebilirlik”, “Dijitalleşme” ve “Yenilikçi Servis Çözümleri” olmak üzere 3 özel oturum gerçekleştirildi.   

Dijitalleşme dönüşümlerini hızlandırma sürecinden bahseden Türk Prysmian Kablo CEOsu Cinzia Farisè, 2015 yılında Türk kablo sektöründe ilk ve tek olan Online Kablo Eğitimine imza attıklarını ifade ederek, şu anda teknolojinin sunduğu tüm olanaklardan yararlanarak verimliliklerini pandemi sürecinde artırdıklarını vurguladı. Farisé, sektörde öncü rolü inovasyonla güçlendirmek için dijitalleşmeye yatırım yaptıklarını söyledi.


Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak