İnsu Teknik’e OİB’den ihracat ödülü


Gündem 14.06.2021 17:30:00 0
İnsu Teknik’e OİB’den ihracat ödülü

Bursada faaliyet gösteren İnsu Teknik, Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği’nin pandemi koşullarına rağmen üstün ihracat performansı gösteren firmaları ödüllendirdiği İhracat Başarı Ödülleri’nde Bronz İhracatçı Ödülü’ne layık görüldü.

BURSA (İGFA) - Gazlı amortisör sektöründe Türkiye’de lider olan İnsu Teknik, yenilikçi ürünleri ile başarı çıtasını yükseltiyor.

İnsu Teknik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Hakan Süalp, kuruldukları günden bu yana inovasyon odaklı çalışmalara imza attıklarını belirterek, sürekli gelişim ve dönüşüm odaklı yenilikçi çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Hizmet verilen sektörlere özel ürün ve teknoloji geliştirmek için çaba sarf ettiklerini kaydeden Süalp, AR-GE öncelikli üretim modeli çerçevesinde emin adımlarla yol almaya devam edeceklerini kaydetti. Süalp, bundan sonraki süreçte de hem Bursa, hem de ülke ekonomisine katkı sağlama hedefi ile çalışmalarına sürdüreceklerini kaydetti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!