İŞ ADAMI ARİF DEMİR’DEN REGAİP KANDİLİ MESAJI


Yaşam 18.02.2021 20:46:00 0
İŞ ADAMI ARİF DEMİR’DEN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Isparta "MUTSAN" yönetim kurulu başkanı hayırsever iş adamı Arif Demir, "Müslümanlara üç ayları müjdeleyen rahmeti ve bereketi bol olan mübarek Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İş adamı Arif Demir, "ARİF HOCA" mesajında ‘’Üç aylar olarak adlandırdığımız mübarek aylardan, Recep Ayı’nın ilk kandil gecesi olan Regaip Kandili de, bugünlerden birisidir. Üç aylar, dini duyguların yoğunluk kazandığı, merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma hislerinin doruk noktasına ulaştığı, hayır ve iyiliklerin arttığı bir mevsimdir. İnsanlarımızın, Yaradan'a daha derin bir şükür imkânı bulacağı bu özel gecede, muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum. Yardımlaşma, dayanışma hislerinin, hayır ve iyiliklerin artarak yoğunlaştığı bu güzel günlerde baştam Memleketimiz ve ülkemiz olmak üzere tüm dünyada kardeşlik ve huzurun hakim olması için dua edelim. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu anlamlı gecenin, sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Regaip Kandil’inizi en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize, milletimize ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini diliyorum" Dünyayı olumsuz yönde etkileyen pandemi sıkıntısınında bir an önce bitmesini yüce Yaradandan diliyorum. "ifadelerini kullandı.


Kocaeli'de 65 yaş üstüne toplu taşımada sınırlama yok Kocaeli'de 65 yaş üstüne toplu taşımada sınırlama yok
Konut satışları azaldı... Satışların yoğunluğundaki şehir ve ülke uyruklarında değişen olmadı Konut satışları azaldı... Satışların yoğunluğundaki şehir ve ülke uyruklarında değişen olmadı
“Dengeler: Biri Olmak”a muhteşem gala “Dengeler: Biri Olmak”a muhteşem gala
Olivia Rozanski Beşiktaş Ayos’ta Olivia Rozanski Beşiktaş Ayos’ta
İzmit Belediyesinin ücretsiz diyetisyen hizmeti İzmit Belediyesinin ücretsiz diyetisyen hizmeti