İş Arayanlara İŞKUR'dan Uyarı! Bu Sitelere Dikkat Edin


Gündem 21.06.2020 01:57:00 0
İş Arayanlara İŞKUR

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan il ilanlarına başvuruda bulunacak olan vatandaşlar, kurumun internet sitesini sık sık ziyaret ediyorlar. Bu kapsamda vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için ise kurumun sitesini sık sık ziyaret ediyorlar. Ancak bu konuda vatandaşlara bazı uyarılar yapıldı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına yapılan son uyarı İŞKUR'dan geldi. 

İŞKUR'DAN O WEB SİTELERİNE UYARI

Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılan basın açıklamasında vatandaşların bazı internet sitelerine karşı uyanık olmasını istedi. Bu noktada kurumun logo ve isimlerinin kullanıldığını ifade eden İŞKUR vatandaşların kurumun resmi sitesine girmelerinin önemine değindi. İşte İŞKUR tarafından yayımlanan basın açıklaması. 

"Bu adres dışında İŞKUR adı ve logosunu kullanan web sitelerine itibar edilmemesi vatandaşlarımızın güvenliği açısından büyük önem taşımaktadır. Ayrıca kurumumuzun sunduğu tüm hizmetler ücretsiz olup, iş bulma karşılığında maddi menfaat temin etmek isteyen kişilere vatandaşlarımızın itibar etmemesi hususunu kamuoyunun bilgisine sunarız."

İŞKUR yapmış olduğu açıklamasının devamında kurumun resmi sitesinin "www.iskur.gov.tr" olduğunu ifade ederek vatandaşların işlemlerini bu site üzerinden yapmaları gerektiğini duyurdu.

Korkuteli’nde 2026 ÇKS Başvurularında Son Hafta Antalya Korkuteli’nde 2026 ÇKS Başvurularında Son Günler: Çiftçilere “Mağduriyet Yaşamayın” Uyarısı
Isparta’da Sahte Polis Dolandırıcılığı: 3 Şüpheli Tutuklandı Isparta’da kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcıların hedefi olan iki vatandaş, toplam 1.962.000 TL ve ayrıca 70.472 dolar değerinde paralarını kaptırdı. Olayın ardından yürütülen çalışmalar sonucu şüpheliler yakalandı.
Eğirdir gölü için acil değerlendirme toplantısı Eğirdir Gölü’nde Kritik Toplantı: Vali Erin’den “Sürdürülebilirlik” Vurgusu
Faruk Daşdöner, SÜDER’i Ağırladı: Esnafın Geleceği Konuşuldu SÜDER yönetimi, Halk Otobüsleri Başkanı ve Isparta Esnaf Odası Başkan Adayı Faruk Daşdöner’i ziyaret ederek hemşehrilerin esnaf camiasıyla bağlarının güçlendirilmesi ve esnafın beklentileri üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulu
Isparta’da hunharca cinayet: Fail(ler) peşinde 39 yaşındaki Ferdi Özdemir’in başını bulmak için jandarma komando ve kadavra köpekleriyle kapsamlı arama yapıyor. Vali Erin: “Bu cinayet aydınlatılıncaya kadar bize uyku haram.”