İş Arayanlara İŞKUR'dan Uyarı! Bu Sitelere Dikkat Edin


Gündem 21.06.2020 01:57:00 0
İş Arayanlara İŞKUR

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan il ilanlarına başvuruda bulunacak olan vatandaşlar, kurumun internet sitesini sık sık ziyaret ediyorlar. Bu kapsamda vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için ise kurumun sitesini sık sık ziyaret ediyorlar. Ancak bu konuda vatandaşlara bazı uyarılar yapıldı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına yapılan son uyarı İŞKUR'dan geldi. 

İŞKUR'DAN O WEB SİTELERİNE UYARI

Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılan basın açıklamasında vatandaşların bazı internet sitelerine karşı uyanık olmasını istedi. Bu noktada kurumun logo ve isimlerinin kullanıldığını ifade eden İŞKUR vatandaşların kurumun resmi sitesine girmelerinin önemine değindi. İşte İŞKUR tarafından yayımlanan basın açıklaması. 

"Bu adres dışında İŞKUR adı ve logosunu kullanan web sitelerine itibar edilmemesi vatandaşlarımızın güvenliği açısından büyük önem taşımaktadır. Ayrıca kurumumuzun sunduğu tüm hizmetler ücretsiz olup, iş bulma karşılığında maddi menfaat temin etmek isteyen kişilere vatandaşlarımızın itibar etmemesi hususunu kamuoyunun bilgisine sunarız."

İŞKUR yapmış olduğu açıklamasının devamında kurumun resmi sitesinin "www.iskur.gov.tr" olduğunu ifade ederek vatandaşların işlemlerini bu site üzerinden yapmaları gerektiğini duyurdu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
İnegöl protokolü şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu İnegöl protokolü şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu
Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı
Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı
Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı