İş kadınları arasındaki bağlantılar güçlenecek

Türk İş Kadınları Rehberi tarafından Ferhat Muğurtay organizatörlüğünde düzenlenen Türk İş Kadınları Plaket töreni Çırağan Sarayında görkemli bir törenle gerçekleşti.


Gündem 30.04.2021 15:00:00 0
İş kadınları arasındaki bağlantılar güçlenecek
İSTANBUL (İGFA)- Sunuculuğunu Ece Pirim ve Burak Törünün üstlendiği organizasyon, Türkiye geneli ve yurt dışından küçük, orta ve büyük ölçekli iş kadınını bir araya getirdi.İş hayatında kadın gücünün varlığını ve başarısını kamuoyuna sunan organizasyona birçok dernek ve yayın kuruluşu destek verdi.

Türk İş Kadınları Rehberi ve Gelin Damat Dergisi imtiyaz sahibi Ferhat Muğurtay, Türk İş Kadınları çatısı altında başlayan birlikteliğin, işbirlikleri ile devam etmesi için çalışmaları sürdüreceklerini söyledi. Yakın zamanda yayınlanacak Türk İş Kadınları Rehberi ve online platformlarımızla iş kadınları arasındaki ulusal ve uluslararası iş bağlantılarının gelişmesine ve güçlenmesine katkı sağlayacaklarını belirten Muğurtay, oluşumun içinde yer alan tüm iş kadınlarına, destekleyen ve katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.


Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35 Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35
BUSADER iftar davetinde buluştu BUSADER iftar davetinde buluştu
DOSAB ve DOSABSİAD geleneksel iftar programında bir araya geldi DOSAB ve DOSABSİAD geleneksel iftar programında bir araya geldi
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Kestel Belediyesi’nden 2 milyon 807 liralık sosyal destek Kestel Belediyesi’nden 2 milyon 807 liralık sosyal destek