Gündem

Gündem Haberleri

İŞKURdan istihdam atağı


Gündem 16.10.2021 11:30:00 0
İŞKURdan istihdam atağı

İŞKURun güncel memur ve personel alımı iş ilanları, iş arayan vatandaşlar tarafından ilgi görüyor. 

İŞKUR tarafından duyurulan güncel iş ilanları listesine göre, KPSS şartlı ve KPSS şartsız olmak üzere binlerce personel alımı yapılacak. İŞKUR iş ilanlarında, adaylar için aranan şartlar hakkında bilgi verilirken maaş aralıkları da 3 bin TL'den başlamak koşuluyla yükseliyor. İŞKUR personel alımı ve memur alımı ilanlarında başvuru şartları, tarihleri, adaylardan istenen özellikler ve diğer bilgiler de duyuruluyor. 

İŞKUR personel alımı ve memur alımı iş ilanları, KPSS şartlı ve KPSS şartsız olarak ikiye ayrılıyor. İŞKUR'un yayınladığı ilanlarda, başvuru şartları ve aranan nitelikler de detaylı bir şekilde aktarılıyor. Çeşitli kurumlarda ve farklı meslek alanlarında gerçekleştirilecek personel alımında, yaş, ikamet, öğrenim, sertifika gibi aranan şartlar da değişiklik gösteriyor.

İlgili alımlarda farklı kamu kurumları ilan açmış olmakla birlikte çok farklı pozisyonlarda alımlar gerçekleştiriliyor. Bazı ilanlarda adaylardan en az 60 KPSS puanı almış olma şartı istenirken ilanlar kurumlara göre farklılık gösteriyor.
 


Hızlı trenlerde bayram hediyesi Hızlı trenlerde bayram hediyesi
TEV'den farklı bakış açısı: Seçmeyelim! TEV'den farklı bakış açısı: Seçmeyelim!
Başkan Tokat, iftar sofrasında vatandaşla buluştu Başkan Tokat, iftar sofrasında vatandaşla buluştu
Başkan Altay: “Üretim kapasitemiz günlük 150 bine çıkacak” Başkan Altay: “Üretim kapasitemiz günlük 150 bine çıkacak”
Nilüfer'de öğrenciler tarımla tanıştı Nilüfer'de öğrenciler tarımla tanıştı