İstanbul Milletvekili Boyrazdan Gürünlü kadın kursiyerlere destek

Sivasta Gürün Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki kursiyerler için daha önce kumaş yardımında bulunan İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, kadın kursiyerler için bu kez 20 bin liralık ödenek tahsisi sağladı.


Gündem 9.03.2021 02:00:00 0
İstanbul Milletvekili Boyrazdan Gürünlü kadın kursiyerlere destek

SİVAS (İGFA) - Sivasın Gürün ilçesini geçtiğimiz Ocak ayında ziyaret eden İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Halk Eğitim kursiyerlerine desteğini sürdürüyor.

Daha önce 45 bin lira değerinde bin 1200 metre kumaşı kuruma göndererek kumaş ihtiyacını gideren Milletvekili Boyraz, sadece üretim aşamasında değil, pazar bulma konusunda da bizzat ilgilenerek kuruma ve kursiyerlere desteğini esirgemediğini gösterdi. Gürün Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Sandıkkaya, Milletvekili Boyrazın Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü kanalıyla açılan kurslarda kullanılmak üzere 20 bin lira bir ödenek daha sağladığını söyledi.

Hatırlanacağı gibi, Milletvekili Osman Boyraz, 22 Ocak.2021 tarihindeki Sivasıı ziyaretinde Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü iş birliğinde açılan, maske ve salıncak üretim atölyesini ziyaret etmişti. Ziyareti esnasında kadın kursiyerler ile hasbihal eden Boyraz, pandemi döneminde yaptıkları  bu çalışmaların çok değerli olduğunu belirtmiş ve kadınlarımıza destek olacağını söylemişti.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!