İstanbul Sözleşmesi’yle ilgili AK Parti’den kritik toplantı! Gündemde önemli konular var


Gündem 18.08.2020 11:41:00 0
İstanbul Sözleşmesi’yle ilgili AK Parti’den kritik toplantı! Gündemde önemli konular var

Geçen hafta ertelenen AK Parti MKYK ve MYK toplantıları bugün yapılacak. Gündemde partinin bu ay sonu başlayacak olan kongre süreçleri ile tartışmalara neden olan İstanbul Sözleşmesi bulunuyor.

Geçen hafta ertelenen AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) ile Merkez Yürütme Kurulu (MYK) bugün partinin Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanıyor.

Toplantılarda AK Parti’nin bu ay sonu başlayacak olan kongre süreçlerinin yanı sıra tartışmaların odağındaki İstanbul Sözleşmesi ana gündem olacak.

İstanbul sözleşmesi

Sözleşmeyle ilgili AK Parti içinde bölünmüşlük görüntüsünden rahatsız olduğu kulislere yansıyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, son olarak partinin kuruluş yıl dönümü törenindeki konuşmasında bu yönde mesajlar vermişti.

AK Parti içerisinde azınlıkta kalan bir grup kabul edildiği haliyle sözleşmeye sahip çıkılması gerektiğini savunuyor. MYK’da İstanbul Sözleşmesi’yle ilgili son kararın verileceği kulislerde konuşuluyor.

Bıden'ın sözleri değerlendirilecek

Erdoğan’ın, ABD Başkan adayı Joe Biden’ın sekiz ay önce söylediği sözlerini de MKYK toplantısında değerlendirebileceği ifade ediliyor.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması SP'li Bursa adayından taahhütlü AK Parti lehine çekilme açıklaması
Bursa halkı, Ramazan pidesi fiyatlarından memnun mu? Bursa halkı, Ramazan pidesi fiyatlarından memnun mu?
Enerji alanındaki stratejik yatırımlara devam Enerji alanındaki stratejik yatırımlara devam
Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı