İşte 40 yıllık ihanet ağı FETÖ ile CHP'nin ilişkisi! Örgüt siyasete nasıl sızdı?


Gündem 14.07.2020 15:59:00 0
İşte 40 yıllık ihanet ağı FETÖ ile CHP
FETÖ’ye karşı yürütülen mücadeleyi istismar ederek 15 Temmuz hain darbe girişimini tiyatro olarak niteleyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’si FETÖ ile nasıl iş birliği yaptı? 40 yıllık ihanet ağı FETÖ, siyasete nasıl sızdı? Darbe girişiminden sonra FETÖ kimlere tutundu? Kimler alçak darbecilere kol kanat gerdi? Ayrıntılar A Haber analiz haberinde ele alındı. Terör örgütü FETÖ tarafından 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilen hain darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümünde ihanetin izleri hala sıcak. Darbe girişimi Türk milleti tarafından kahramanca bastırılsa da hala kendini gizleyen ve fırsat kollayan darbe sempatizanları mevcut. Peki 15 Temmuz öncesi ve sonrası darbecilere kim kol kanat gerdi? 40 yıllık ihanet ağı FETÖ, siyasete nasıl sızdı? CHP nasıl FETÖ'nün arka bahçesi oldu ve darbecilerin avukatlığına soyundu? Hain darbe girişiminin 4. yılında 40 yıllık ihanet ağı FETÖ'nün CHP ile ilişkisi A Haber analiz haberinde ele alındı. İşte tarihin yazacağı gerçekler.
Isparta Belediyesi’nden yaban hayvanlarına kış desteği Isparta Belediyesi, soğuk kış aylarında yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için halk pazarlarında ayrıştırılan atık gıdaları ormanlık alanlara bırakarak beslenmelerine destek oluyor.
SDÜ listede yok, ISUBÜ son sırada: TÜBİTAK 1001 sonuçları Isparta için alarm veriyor TÜBİTAK 1001 kapsamında açıklanan 2025 “En Başarılı İlk 50 Üniversite” listesinde SDÜ’nün yer almaması, ISUBÜ’nün ise son sıradan girebilmesi, Isparta’nın bilimsel ve akademik geleceği adına ciddi endişe yarattı.
Halıcı: Isparta’da Su Krizi Derinleşiyor CHP’li Hikmet Yalım Halıcı, temiz içme suyu sorununun çözülmemesini “yönetim zafiyeti” olarak nitelendirerek iktidarı TBMM’de sert sözlerle eleştirdi.
Tayvan ile akademik iş birliğinde stratejik adım Tayvanlı akademisyen Prof. Dr. Chi-Chang Chang’ın üniversitemizi ziyaretiyle, nörobilim ve karar verme bilimleri başta olmak üzere birçok alanda ortak projelerin önünü açan MoU imzalandı, Türkiye-Tayvan akademik iş birliği güçlend
İletişim Başkanı Duran: Dijital platformlara yönelik düzenlemeler dünya genelinde yaygınlaşıyor İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medyaya ilişkin yaş doğrulama, ebeveyn onayı ve içerik denetimi gibi uygulamaların birçok ülkede hayata geçirildiğini belirtti.