İşte 40 yıllık ihanet ağı FETÖ ile CHP'nin ilişkisi! Örgüt siyasete nasıl sızdı?


Gündem 14.07.2020 15:59:00 0
İşte 40 yıllık ihanet ağı FETÖ ile CHP
FETÖ’ye karşı yürütülen mücadeleyi istismar ederek 15 Temmuz hain darbe girişimini tiyatro olarak niteleyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’si FETÖ ile nasıl iş birliği yaptı? 40 yıllık ihanet ağı FETÖ, siyasete nasıl sızdı? Darbe girişiminden sonra FETÖ kimlere tutundu? Kimler alçak darbecilere kol kanat gerdi? Ayrıntılar A Haber analiz haberinde ele alındı. Terör örgütü FETÖ tarafından 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilen hain darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümünde ihanetin izleri hala sıcak. Darbe girişimi Türk milleti tarafından kahramanca bastırılsa da hala kendini gizleyen ve fırsat kollayan darbe sempatizanları mevcut. Peki 15 Temmuz öncesi ve sonrası darbecilere kim kol kanat gerdi? 40 yıllık ihanet ağı FETÖ, siyasete nasıl sızdı? CHP nasıl FETÖ'nün arka bahçesi oldu ve darbecilerin avukatlığına soyundu? Hain darbe girişiminin 4. yılında 40 yıllık ihanet ağı FETÖ'nün CHP ile ilişkisi A Haber analiz haberinde ele alındı. İşte tarihin yazacağı gerçekler.
Vali Erin: Yağış sonrası barınakları inceledi Isparta Valisi Abdullah Erin, aşırı yağışların ardından Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde yürütülen iyileştirme çalışmalarını yerinde inceleyerek, özveriyle görev yapan personele teşekkür etti.
Hoyran’da Acı Son: Balık Tutarken Hayatını Kaybetti Isparta Eğirdir Gölü’nde balık tutmak için tekneyle açılan 64 yaşındaki Tevfik Elmas, dengesini kaybederek suya düştü. Ekiplerin çalışması sonucu Elmas’ın cansız bedenine ulaşıldı.
Vali Hulusi Şahin Kriz Masasında: Antalya’da Sel Seferberliği Yoğun yağış ve fırtınanın etkili olduğu Antalya’da taşkın riskine karşı tüm kurumlar alarma geçti.
SENA NUR AYDIN MİMARLIK OFİSİ HİZMETE AÇILDI Sena Nur Aydın Mimarlık Ofisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesilirken, çok sayıda davetli törene katıldı.
Memurlara yılda 2 kez ikramiye teklifi TBMM'de TBMM gündemine taşınan yeni bir kanun teklifi, devlet memurları için önemli bir ek gelir kapısı aralıyor. Kamu görevlilerine yılda iki kez, net asgari ücret tutarında "tatil ikramiyesi" verilmesini öngören düzenleme, yasalaşması h