İŞTE ISPARTA'YA YAPILACAK KONUTLARIN KURA TARİHİ


Gündem 29.04.2020 17:59:00 0
İŞTE ISPARTA

Toplu konut İdaresi tarafından Isparta’ya yapılacak sosyal konutların kura çekiliş tarihleri belli oldu.

Daha öncede belirlenen ancak yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelenen toplu konut kura çekilişleri için TOKİ yeni bir açıklama yaptı.

Buna göre Aksu’ya yapılacak olan 79 sosyal konut ile Sütçüler’e yapılacak 107 konutun kura çekilişi 30 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek. Kura çekilişleri TOKİ’nin internet sayfasından canlı olarak yayınlanacak. Aksu’nun kora çekilişi saat 10.00’da, Sütçüler ilçesinin ise 11.00’da yapılacak

*** Isparta merkeze yapılacak 700 konutun kurası 11 Mayıs’ta çekilecek

Öte yandan Isparta merkeze yapılacak  700 sosyal konutun kurası da 11 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00’da yine TOKİ’nin internet sayfasından canlı olarak çekilecek.

Eğirdir’e yapılacak sosyal konutların kurası ise 3 Haziran Çarşamba günü saat 12:00’da yapılacak.

Kura çekilişini canlı olarak izlemeyenler için TOKİ kurada ismi çıkan hak sahiplerini aynı günün akşamında resmi sayfasından ilan edecek.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü