İŞTE BURDUR VALİLİĞİ'NİN YENİ LOGOSU


Gündem 10.12.2019 01:08:00 0
İŞTE BURDUR VALİLİĞİ

Burdur Valiliği Logo değişikliğine gitti. Hazırlanan Amblem'de Yöresel izlerin şekillerini taşıyan Logo Antik kentleri ve doğal güzellikleri içinde barındırıyor.

Vali Hasan Şıldak Sosyal Medya hesabında Valilik Logosunun değiştiğini duyurdu. Vali Şıldak Sosyal Medyadan yaptığı açıklamada "Kültürel, Tarihi ve Doğal Güzelliklerini simgeleyen yeni Logomuzun hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Ankara Mimarlar Odası’nda Turuncu Liste Güven Tazeledi Ankara Mimarlar Odası'nda seçimin kazananı Yenilikçi Mimarların Turuncu Listesi oldu.
Aralıkta Tavuk Eti ve Yumurta Üretiminde Artış Tavuk eti üretimi Aralık 2025’te yıllık %7,1 artarak 253 bin 993 tona, tavuk yumurtası üretimi ise %10,2 yükselerek 1,86 milyar adede ulaştı. Yıl genelinde tavuk eti üretimi %11,3 artarken, yumurta üretimi %6 azaldı.
“Başkanımız bizi hiç geri çevirmiyor” Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Gelendost ilçesine bağlı Köke köyünü ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti, yapımına Isparta Belediyesi’nin de destek verdiği düğün salonu inşaatında incelemelerde bulundu.
Alanya’da Fırtına Sonrası Sahiller Çöple Kaplandı Şiddetli yağış ve dev dalgalar, dere yataklarından ve deniz dibinden sürüklenen tonlarca atığı Galip Dere Plajı’na taşıdı. Belediye ekipleri temizlik çalışmalarına başlarken, uzmanlar kalıcı atık yönetimi çağrısı yaptı.
Giden gelmez dağları: Doğanın affetmediği yer Efsanelerle anılan Gidengelmez Dağları, yalnızca ürkütücü hikâyelerin değil; insanın doğa karşısındaki sınırlarını hatırlatan acı tecrübelerin de adresi. Bu dağlar, cesareti değil tedbiri sınar.