İŞTE BURDUR VALİLİĞİ'NİN YENİ LOGOSU


Gündem 10.12.2019 01:08:00 0
İŞTE BURDUR VALİLİĞİ

Burdur Valiliği Logo değişikliğine gitti. Hazırlanan Amblem'de Yöresel izlerin şekillerini taşıyan Logo Antik kentleri ve doğal güzellikleri içinde barındırıyor.

Vali Hasan Şıldak Sosyal Medya hesabında Valilik Logosunun değiştiğini duyurdu. Vali Şıldak Sosyal Medyadan yaptığı açıklamada "Kültürel, Tarihi ve Doğal Güzelliklerini simgeleyen yeni Logomuzun hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Alanya’da denizde erkek cesedi bulundu Alanya Balıkçı Barınağı’nda denizde hareketsiz halde bulunan bir kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemede cesedin, römorkör çalışanı 36 yaşındaki Cem Türkoğlu’na ait olduğu tespit edildi.
Haydar Kemal Kurt’tan “Tıbbi Kenevir” Tepkisi: Isparta Neden Kapsam Dışında? Tıbbi kenevir üretim merkezi olarak belirlenen 21 il arasında Isparta’nın yer almamasını değerlendiren Haydar Kemal Kurt, kentin tıbbi ve aromatik bitkiler alanındaki tecrübesine dikkat çekerek, merkezi idare nezdinde acil girişim
Dereboğazı yoluna dev kayalıklar düştü Isparta-Antalya karayolunda heyelan nedeniyle dev kayalar yola düştü. Dereboğazı mevkiinde yaşanan olayda yol tamamen kapanırken, çok sayıda araç yolda mahsur kaldı. Sürücüler ise büyük korku yaşadı.
Eğirdir gölü 10 santimetre yükseldi Son Yağışlar Eğirdir Gölü’ne Can Suyu Oldu: Seviye 10 Santimetre Yükseldi
Antalya Isparta ve Burdur’da kenevir üretimine resmen izin verildi 21 ilde kenevir üretiminin önü açıldı, Antalya, Isparta ve Burdur da listede yer aldı