İşte Emekliye ayrılan emniyet müdürleri...


Gündem 8.06.2020 01:57:00 0
İşte Emekliye ayrılan emniyet müdürleri...

Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu tarafından emekliye ayrılan emniyet müdürlerden birçoğunun isimleri  belli oldu. İşte Sabah'tan Sema Dalgıç'ın özel haberinin detayları...

 (EGM)  (YDK) 319 emniyet müdürünün terfi ve emeklilik durumunu değerlendirdi. YDK'nın cuma günü sonuçlanan görüşmelerinden 153 1. Sınıf Emniyet Müdürü ve 166 2. Sınıf Emniyet Müdürünün emeklilik ve terfi durumları görüşüldü.

20 Mayıs'ta başlayan görüşmeler neticesinde aralarında 30'dan fazla polis baş müfettişi de bulunan 46'sı 1. Sınıf Emniyet Müdürü, 42'si 2. Sınıf Emniyet Müdürü olmak üzere toplamda 88 Emniyet Müdürü emekliye sevk edildi.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş'ın katılımıyla gerçekleşen kurul toplantısında emekli edilen emniyet müdürlerinin kadrosuzluktan emekli edildiği, göreve devam etmesine karar verilenlerin ise hizmet ihtiyacı nedeniyle görevlerinin 2'şer yıl uzatılmasına karar verildiği öğrenildi.


EMEKLİ EDİLEN BAZI MÜDÜRLER:17-25 Aralık ve 15 Temmuz FETÖ soruşturmalarında görev yapan 30'dan fazla baş müfettiş emekli olurken  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 10 yıl gibi uzun bir süredir yakın korumalığını yapan Koray Aslan ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun eski koruma müdürü Sabri Yıldız da emekli olan emniyet müdürleri arasında yer buldu. Emekli edilen emniyet müdürleri arasında İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Sinan Kökten'in de bulunması dikkat çekti.

Ahmet Korkmaz,

Haydar Şentürk,

Adem Erduruca,

Mahmut Aksüt,

İsa Sarı,

Hüseyin Kömürcü,

Haşim Çakmaklı,

Bilal Şen,


Ahmet Korkmaz,

Çetin Güngörmez,

Yalçın Erten,

Zübeyir Okur,

Mustafa Veyseloğlu,

Adil Alper Ercan,

Sinan Kökten,

Soner Özyer,

Ahmet M. Ekşi,

Hacı Ahmet Aydoğan,

Abdulkadir Akseki,

Kenan Daşkın,

İbrahim Erkalaycı,

Sabri Yıldız,

Zafer Coşkun,

Koray Aslan,

Fatih Yıldız,

Kadir B. Öztürk,

Yücel Kaya,

Şemsettin Koç,

Orhan Memiş,

Erdal Ildız,

Nedim Arkan,

Mehmet Taşçı,

Ahmet Çelikkaya,

Engin Gürbüz ve

Nezir Balcı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü