İşte TSK'nın Barış Pınarı Harekatı kapsamında vurduğu o bölgeler!


Gündem 10.10.2019 01:28:00 0
İşte TSK

Başkan Erdoğan'ın verdiği emir ile Fırat'ın doğusuna  Harekatı başladı. Erdoğan'ın talimatıyla 'nin kuzeyinde başlayan Barış Pınarı harekatında savaş uçakları art arda havalandı. Jetler,  sınırından  sınırına kadar geniş bir alanda operasyon yaptı. Vurulan yerler harita üzerinde görüntülendi.

Başkan Erdoğan'ın verdiği emir ile Fırat'ın doğusuna Barış Pınarı Harekatı başladı. Türk savaş uçakları, Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütü YPG/PKK'ya ait mevzileri eş zamanlı olarak vurdu.

Doğuda Irak sınırından başlayan bombardıman batıda Fırat'a kadar ulaştı. Örgütün özellikle mühimmat ve sığınakları hedef alınırken, ikmal güzergahları kullanılamaz hale getirildi.

Jetler operasyon bölgesinde belirlenen hedefleri vurmaya devam ederken, Türk askeri unsurları ve Suriye Milli Ordusu kara harekatına başladı.

Eski eş anlattı: Boşanmak için 2 milyon dolar teslim aldım Zeynep Kerimoğlu’nun ifadesine göre Gökhan Böcek, boşanma protokolü öncesi 2 milyon doları avukatlık ofisine çantalarla getirdi. İddialar iddianameye girdi.
AK Parti Burdur'dan esnaf odalarına 'Hayırlı Olsun' ziyareti Burdur’da AK Parti teşkilatı, güven tazeleyerek yeniden göreve seçilen Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlarını ziyaret etti.
Antalya’da Park Halindeki Minibüste Şüpheli Ölüm Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde yol kenarında park halinde bulunan kiralık minibüste 54 yaşındaki Kenan Yıldırım ölü bulundu; ölüm nedeni otopsiyle belirlenecek.
Toroslar’da Kış sertleşti: Yollar yeniden Kar altında Daha önce 1,5 metrelik karın eridiği Alanya–Taşkent hattında bu kez 1 metre güncel kar örtüsü oluştu. Son yağışlarla Toroslar’daki toplam kar miktarı 3 metreye yaklaştı.
Gökhan Böcek’in Eşinden Şok İddialar: “Kandırıldım” Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında hazırlanan iddianamede; aile içi WhatsApp yazışmaları, ses kayıtları ve MASAK raporları delil olarak yer aldı. Gökhan Böcek’in eşi Zuhal Böcek’in “kandır